Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Catalin Hildan
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26679
roxana.reddog Red Lions FC
53w2 Tactiek asdfggh
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 7
48.5 gemiddelde waardering 70.2
good Schieten incredible
adequate Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Kovriakovas speelt de bal door. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak geeft een hoge lob. Isling krijgt zijn hoofd ertegen. Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kántor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kántor geeft de bal voor. Radosny kopt de bal weg. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Red Lions FC 0:1

17e minuut.
Hunal verovert de bal door een tackle van achteren. Anteljević is nu in balbezit. Met opzet legt Hunal zijn tegenspeler op de grond. Anteljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Anteljević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bogunia verovert de bal door een tackle van achteren. Bogunia geeft een hoge lob. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel. Pulkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft de bal voor. Hunal controleert de bal met de borst. Anteljević onderschept slim de pass. Anteljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hunal kopt de bal weg. Daar is Flokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Red Lions FC 0:2

38e minuut.
Wnęczak met een snelle inworp. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević geeft een hoge lob. Mănăilă rent richting de bal. Olivato verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Red Lions FC 0:3

45e minuut.
Anteljević rent richting de bal. Anteljević passt de bal zonder na te denken. Zaborkin speelt de bal door. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 73%, Red Lions FC 27%.
roxana.reddog - Red Lions FC 0:3

55e minuut.
Zaborkin rent richting de bal. Zaborkin geeft een hoge lob. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ... Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Red Lions FC 0:4

60e minuut.
Bogunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunia geeft een lange en hoge pass. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Palhinhas geeft de bal voor. Iancu kopt de bal weg. Klungelig pakt Radosny de bal. Radosny geeft een hoge lob. Isling springt en kopt de bal. Pulkowski bokst de bal weg. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Red Lions FC 0:5

63e minuut.
Bogunia passt de bal zonder na te denken. Olivato rent richting de bal. Galindo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galindo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Radosny probeert de bal met de borst te controleren. Radosny geeft de bal voor. Klungelig pakt Palhinhas de bal. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Red Lions FC 0:6

82e minuut.
Radosny controleert de bal met de borst. Floruţ rent richting de bal. Met opzet legt Radosny zijn tegenspeler op de grond. Radosny is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Kovriakovas onderschept slim de pass. Kovriakovas geeft de bal voor. Anteljević rent richting de bal. Anteljević schiet op doel. Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Mănăilă geeft een hoge lob. Inworp. Bogunia met een snelle inworp. Zaborkin geeft een hoge lob. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - Red Lions FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 67%, Red Lions FC 33%.
roxana.reddog - Red Lions FC 0:7