Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Tamaseu amc team
olimpia Tactiek atac
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 53.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


23e minuut.
Fruschi met een snelle inworp. Fərzəliyev speelt de bal door. Fruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruschi geeft de bal voor. Gaca kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Yuliansyah speelt de bal door. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Baćević ... Strafschop! Baćević krijgt een gele kaart. Gaca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Armas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - amc team 1:0

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brecska niet meer kan verder spelen. Rząsa komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Minorczyk speelt de bal door. Daar is Rolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fruschi rent richting de bal. Fruschi geeft een hoge lob. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Rząsa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 45%, amc team 55%.
Dinamo Tamaseu - amc team 1:0

46e minuut.
Ziaya komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Minorczyk rent richting de bal. Minorczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oxalá de bal. Gorun rent richting de bal. Gorun draait met de bal, schiet en ... Lefter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Boda kopt de bal weg. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah passt de bal in één keer door. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Isnardi geeft de bal voor. Gaca speelt de bal door. Ziaya is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ziaya zal de hoekschop nemen. Rząsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Armas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Senka geeft een lange en hoge pass. Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah geeft een hoge lob. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Senka heeft problemen om de bal te vangen. De Armas rent richting de bal. De Armas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - amc team 2:0

73e minuut.
Minorczyk rent richting de bal. Isnardi onderschept slim de pass. Salazar is nu in balbezit. Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Rolin rent richting de bal. Rolin geeft de bal voor. Klungelig pakt Isnardi de bal. Minorczyk rent richting de bal. Minorczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rolin is nu in balbezit. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi geeft de bal voor. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas haalt uit met een fantastische trap. Rząsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Rolin geeft de bal voor. Ziaya geeft de bal voor. De Armas is nu in balbezit. De Armas schiet op doel. Rząsa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Senka geeft een lange en hoge pass. Ziaya rent richting de bal. Ziaya geeft een hoge lob. De Armas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - amc team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 48%, amc team 52%.
Dinamo Tamaseu - amc team 3:0