Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam WALLACHIA
M Citys Tactiek univ
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
61.7 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen outstanding


9e minuut.
Maniu met een sublieme pass. Glorioso is nu in balbezit. Mungov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Glorioso raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lombardia neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Raţă geeft een hoge lob. Chyba met een sublieme pass. Egger heeft problemen om de bal te vangen. Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Taroni heeft problemen om de bal te vangen. Gică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Glorioso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glorioso geeft een hoge lob. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Lord kopt de bal weg. Roma probeert de bal aan de voet te houden. Menegolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma schiet op doel. Archutowski bokst de bal weg. Archutowski speelt de bal door. Taroni kopt de bal weg. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Inworp. Areni met de inworp. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft de bal voor. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dugonics rent richting de bal. Dugonics passt de bal zonder na te denken. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 64%, WALLACHIA 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areni met een snelle inworp. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. Archutowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:1

56e minuut.
Areni onderschept slim de pass. Areni met een sublieme pass. Roma met een sublieme pass. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Lord is nu in balbezit. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... Archutowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:2

60e minuut.
Menegolo speelt de bal door. Dugonics is nu in balbezit. Raţă begaat een overtreding. Raţă krijgt een gele kaart. Dugonics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Areni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Raţă met een sublieme pass. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga passt de bal met de wreef. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia schiet op doel. Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hall rent richting de bal. Lombardia onderschept slim de pass. Lombardia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:2

68e minuut.
Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Fulga speelt de bal door. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft de bal voor. Maniu springt en kopt de bal. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Dugonics met een sublieme pass. Menegolo rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Raţă de bal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Archutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:3

89e minuut.
Glorioso geeft een lange en hoge pass. Kuffner rent richting de bal. Met opzet legt Lombardia zijn tegenspeler op de grond. Lombardia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 60%, WALLACHIA 40%.
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:3