Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Tamaseu fcm juventus
olimpia Tactiek n
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 55.7
excellent Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


18e minuut.
Ziaya verovert de bal door een tackle van achteren. Ziaya geeft een lange en hoge pass. Gaca is nu in balbezit. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Viczián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 1:0

24e minuut.
Nebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebes geeft een hoge lob. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ... Lefter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gaca is nu in balbezit. Ţonea is nu in balbezit. Gaca onderschept slim de pass. Gaca schiet op doel. Viczián maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Buck legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Armas neemt de penalty, wat een uithaal! Viczián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 2:0

36e minuut.
Nebes passt de bal in één keer door. Ruffier rent richting de bal. Ruffier geeft de bal voor. Tascău springt en kopt de bal. Lefter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 2:1

38e minuut.
Nebes probeert naar een medespeler te passen. Ruffier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffier geeft een lange en hoge pass. Tascău springt en kopt de bal. Lefter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 2:2

43e minuut.
Gaca rent richting de bal. Buck rent richting de bal. Gaca onderschept slim de pass. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Viczián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 40%, fcm juventus 60%.
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 3:2

52e minuut.
Oxalá geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Koźma is nu in balbezit. Gaca onderschept slim de pass. Stankiewicz is nu in balbezit. Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca draait met de bal, schiet en ... Viczián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Armas rent richting de bal. De Armas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 4:2

67e minuut.
Sălăjean geeft een hoge lob. Salazar is nu in balbezit. Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 4:3

70e minuut.
Ziaya passt de bal in één keer door. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki speelt de bal door. Gaca is nu in balbezit. Gaca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 5:3

72e minuut.
Ziaya probeert naar een medespeler te passen. Stankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca draait met de bal, schiet en ... Viczián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 6:3

79e minuut.
Koźma probeert de bal met de borst te controleren. Ziaya speelt de bal door. Koźma is nu in balbezit. Koźma passt de bal met de wreef. Radić geeft de bal voor. Lefter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Koźma rent richting de bal. Csáki onderschept slim de pass. Csáki passt de bal met de wreef. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 55%, fcm juventus 45%.
Dinamo Tamaseu - fcm juventus 6:3