Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
e_clerrru WALLACHIA
trei Tactiek univ
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.1 gemiddelde waardering 64.3
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma onderschept slim de pass. Piekarz rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Roma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Taroni is nu in balbezit. Taroni passt de bal zonder na te denken. Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Tahar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Areni met een snelle inworp. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Roma is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 0:1

16e minuut.
Roma is nu in balbezit. Roma probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 0:2

19e minuut.
Lord onderschept slim de pass. Roma is nu in balbezit. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... Petrisor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 0:3

25e minuut.
Dugonics is nu in balbezit. Barracosa onderschept slim de pass. Barracosa passt de bal met de wreef. Carioti is nu in balbezit. Carioti haalt uit met een fantastische trap. Barbosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 1:3

28e minuut.
Alibert geeft de bal voor. Zafertepe kopt de bal weg. Klungelig pakt Taroni de bal. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall passt de bal met de wreef. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 63%, WALLACHIA 37%.
e_clerrru - WALLACHIA 1:3

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lord stond buitenspel. Vujanović komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Taroni de bal. Lemonis rent richting de bal. Hradecký onderschept slim de pass. Hradecký schiet op doel. Barbosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 2:3

78e minuut.
Alibert verovert de bal door een tackle van achteren. Alibert passt de bal met de wreef. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký onderschept slim de pass. Hradecký draait met de bal, schiet en ... Barbosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 60%, WALLACHIA 40%.
e_clerrru - WALLACHIA 2:3