Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA e_clerrru
univ Tactiek trei
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
3 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 63.8
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Dugonics passt de bal met de wreef. Lord rent richting de bal. Moutsios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moutsios krijgt een gele kaart. Lord raakt geblesseerd tijdens het duel. Areni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Piekarz rent richting de bal. Okienko verovert de bal door een tackle van achteren. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - e_clerrru 1:0

8e minuut.
Daar is Dziuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okienko is nu in balbezit. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. Petrisor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dicu ... Strafschop! Dicu krijgt een gele kaart. Lord is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lord legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Petrisor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Okienko rent richting de bal. Okienko geeft een lange en hoge pass. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - e_clerrru 2:0

18e minuut.
Chyba geeft een hoge lob. Okienko is nu in balbezit. Moutsios begaat een overtreding. Moutsios krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Okienko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. State met een snel genomen vrije trap. Okienko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Piekarz geeft een lange en hoge pass. Lord rent richting de bal. Piekarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piekarz krijgt een gele kaart. Lord is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Areni met een snel genomen vrije trap. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal. Petrisor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Wong is nu in balbezit. Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Egger geeft de bal voor. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... Petrisor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Hradecký passt de bal met de wreef. Wong rent richting de bal. Barracosa speelt de bal door. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Egger is nu in balbezit. Egger geeft een lange en hoge pass. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... Petrisor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - e_clerrru 3:0

39e minuut.
State verovert de bal door een tackle van achteren. State passt de bal met de wreef. Areni rent richting de bal. Areni geeft de bal voor. Lord kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Petrisor met een harde bal richting middenveld. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. State maakt een afschuwelijke overtreding. State krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 37%, e_clerrru 63%.
WALLACHIA - e_clerrru 3:0

56e minuut.
Daar is Dziuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziuba begaat een overtreding. Okienko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taroni komt bij de bal en schiet. Petrisor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Wong onderschept slim de pass. Wong speelt de bal door. Alibert speelt de bal door. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký draait met de bal, schiet en ... Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yuexi is nu in balbezit. Paal!

60e minuut.
Mungov geeft een lange en hoge pass. Alibert kopt de bal weg. Klungelig pakt Mungov de bal. Dicu geeft een lange en hoge pass. Yuexi maakt een snoekduik en kopt de bal. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mungov. Hradecký is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vujanović komt het veld opgelopen. Hall komt het veld opgelopen. Weissinger komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Wong heeft problemen om de bal te vangen. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wong zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Wong moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wong schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lemonis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemonis met een snel genomen vrije trap. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hall rent richting de bal. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni passt de bal in één keer door. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap. Petrisor bokst de bal weg. Vujanović rent richting de bal. Vujanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - e_clerrru 4:0

76e minuut.
Inworp. Pllana komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall geeft een lange en hoge pass. Vujanović rent richting de bal. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Petrisor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Yuexi rent richting de bal. Lemonis rent richting de bal. Lemonis geeft een lange en hoge pass. Vujanović rent richting de bal. Vujanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Alibert kopt de bal weg. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba begaat een overtreding. Chyba krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Taroni is nu in balbezit. Taroni speelt de bal door. Dugonics met een sublieme pass. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 35%, e_clerrru 65%.
WALLACHIA - e_clerrru 4:0