Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black stone WALLACHIA
2023 Tactiek univ
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 62.8
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Bigović geeft een hoge lob. Weissinger rent richting de bal. Weissinger passt de bal zonder na te denken. Kupisz geeft een lange en hoge pass. Lord krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pušić probeert naar een medespeler te passen. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal. Barbosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Roma rent richting de bal. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - WALLACHIA 0:1

17e minuut.
Aumente bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumente passt de bal in één keer door. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis geeft de bal voor. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Dugonics met de inworp. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger geeft een lange en hoge pass. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bell de bal. Roma is nu in balbezit. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall geeft een hoge lob. Klungelig pakt Murdzak de bal. Murdzak geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Xydakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weissinger is nu in balbezit. Pušić verovert de bal door een tackle van achteren. Pušić geeft de bal voor. Kuffner kopt de bal weg. Barbosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chyba probeert de bal met de borst te controleren. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pušić heeft problemen om de bal te vangen. Pušić speelt de bal door. Xydakis rent richting de bal. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kupisz de bal. Pušić rent richting de bal. Pušić schiet op doel. Barbosa bokst de bal weg.

40e minuut.
Bigović rent richting de bal. Bigović passt de bal zonder na te denken. Murdzak speelt de bal door. Klungelig pakt Xydakis de bal. Xydakis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Khvadagiani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black stone - WALLACHIA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 53%, WALLACHIA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
black stone - WALLACHIA 1:1

46e minuut.
Bigović met een sublieme pass. Mungov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Xydakis de bal. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - WALLACHIA 2:1

48e minuut.
Mungov onderschept slim de pass. Mungov geeft de bal voor. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma draait met de bal, schiet en ... Márcico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dugonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel. Márcico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black stone - WALLACHIA 2:2

58e minuut.
Roma kopt de bal weg. Bell rent richting de bal. Lord onderschept slim de pass. Lord draait met de bal, schiet en ... Márcico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Lemonis komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mungov is nu in balbezit. Mungov geeft de bal voor. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Márcico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kuffner heeft problemen om de bal te vangen. Pušić probeert naar een medespeler te passen. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal. Barbosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - WALLACHIA 3:2

73e minuut.
Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru begaat een overtreding. Roma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okienko komt het veld opgelopen. Weissinger komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mungov probeert naar een medespeler te passen. Weissinger is nu in balbezit. Aumente schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aumente krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell geeft een hoge lob. Bicheru kopt de bal weg. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Weissinger passt de bal met de wreef. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord passt de bal zonder na te denken. Kupisz geeft een hoge lob. Okienko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black stone - WALLACHIA 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 61%, WALLACHIA 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
black stone - WALLACHIA 3:3