Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA black stone
univ Tactiek 2023
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 60.8
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Kuffner kopt de bal weg. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal. Barbosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 0:1

4e minuut.
Areni speelt de bal door. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni passt de bal met de wreef. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - black stone 1:1

6e minuut.
Dugonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okienko is nu in balbezit. Okienko geeft een hoge lob. Aumente onderschept slim de pass. Roma geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 2:1

25e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Inworp. Areni met de inworp. Dugonics geeft een hoge lob. Roma springt en kopt de bal. Márcico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Areni neemt de hoekschop. Okienko kopt de bal weg. Márcico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Semaver verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 3:1

39e minuut.
Doeltrap. Barbosa trapt de bal weg van het doel. Okienko kopt de bal weg. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Márcico trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dugonics met de inworp. Areni geeft een hoge lob. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. Márcico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okienko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 4:1

42e minuut.
Maiyani speelt de bal door. Khvadagiani geeft een lange en hoge pass. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Okienko onderschept slim de pass. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko onderschept slim de pass. Okienko passt de bal zonder na te denken. Roma rent richting de bal. Márcico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 51%, black stone 49%.
WALLACHIA - black stone 4:1

54e minuut.
Dugonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Areni geeft een hoge lob. Semaver rent richting de bal. Okienko onderschept slim de pass. Okienko schiet op doel. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dugonics geeft een hoge lob. Roma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 5:1

58e minuut.
Taroni geeft de bal voor. Klungelig pakt Semaver de bal. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 6:1

58e minuut.
Aumente probeert naar een medespeler te passen. Maiyani heeft problemen om de bal te vangen. Maiyani geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lord komt het veld opgelopen. Hall komt het veld opgelopen. Weissinger komt het veld opgelopen. Taroni met een snelle inworp. Dugonics rent richting de bal. Weissinger is nu in balbezit. Weissinger geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Márcico met een sublieme pass. Khvadagiani kopt de bal weg. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani geeft een hoge lob. Barbosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani geeft een hoge lob. Taroni controleert de bal met de borst. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Barbosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Pllana komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bell is nu in balbezit. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. Márcico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 7:1

80e minuut.
Maiyani geeft een lange en hoge pass. Mungov kopt de bal weg. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić geeft een hoge lob. Khvadagiani springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Aumente geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dugonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weissinger is nu in balbezit. Weissinger geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni passt de bal zonder na te denken. Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Dugonics geeft een hoge lob. Bell controleert de bal met de borst. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 39%, black stone 61%.
WALLACHIA - black stone 7:1