Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Tamaseu WALLACHIA
olimpia Tactiek univ
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Oxalá geeft de bal voor. Csáki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taroni. Taroni krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gaca rent richting de bal. Pllana kan de bal niet met de borst controleren. Gaca onderschept slim de pass. Gaca draait met de bal, schiet en ... Barbosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - WALLACHIA 1:0

34e minuut.
Weissinger is nu in balbezit. Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft een hoge lob. Okienko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Oxalá rent richting de bal. Oxalá geeft de bal voor. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger geeft de bal voor. Okienko krijgt zijn hoofd ertegen. Lefter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kuffner passt de bal zonder na te denken. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Lefter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 66%, WALLACHIA 34%.
Dinamo Tamaseu - WALLACHIA 1:0

46e minuut.
Taroni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kupisz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Yuliansyah speelt de bal door. Kantilos is nu in balbezit. Chyba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chyba krijgt een gele kaart. Kantilos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaca neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Barbosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Okienko is nu in balbezit. Okienko passt de bal met de wreef. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma haalt uit met een fantastische trap. Lefter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roma is nu in balbezit. Roma geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Lefter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Tamaseu - WALLACHIA 1:1

54e minuut.
Gaca speelt de bal door. Klungelig pakt Kantilos de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roma. Roma krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel. Lefter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - WALLACHIA 1:2

60e minuut.
Kantilos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lemonis komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dugonics rent richting de bal. Dugonics passt de bal in één keer door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ziaya is nu in balbezit. Ziaya geeft de bal voor. Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Tamaseu - WALLACHIA 2:2

71e minuut.
Inworp. Ţânţar komt het veld opgelopen. Hall komt het veld opgelopen. Vujanović komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vujanović is nu in balbezit. Vujanović passt de bal met de wreef. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ... Lefter bokst de bal weg.

78e minuut.
Oxalá geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţânţar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Csáki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţânţar onderschept slim de pass. Yuliansyah is nu in balbezit. Yuliansyah geeft een hoge lob. Gaca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mungov rent richting de bal. Gaca onderschept slim de pass. Kuffner is nu in balbezit. Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca draait met de bal, schiet en ... Barbosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 53%, WALLACHIA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Tamaseu - WALLACHIA 2:2