Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIRTUS SKY-is-the-LIMIT
442nowing Tactiek 2024-2025
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
59.7 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu passt de bal met de wreef. Višnjić probeert naar een medespeler te passen. Muzyka rent richting de bal. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Petković probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu is nu in balbezit. Met opzet legt Oportunista zijn tegenspeler op de grond. Oportunista krijgt een gele kaart. Mureşanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Balaşzadə zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vadkerti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - SKY-is-the-LIMIT 1:0

25e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Bagaman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Had. Had krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Codrescu geeft een lange en hoge pass. Bagaman kopt de bal weg. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Had krijgt zijn hoofd ertegen. Caterincă bokst de bal weg.

42e minuut.
Višnjić heeft problemen om de bal te vangen. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić begaat een overtreding. Višnjić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 49%, SKY-is-the-LIMIT 51%.
VIRTUS - SKY-is-the-LIMIT 1:0

46e minuut.
Graczyk komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Višnjić met de inworp. Balaşzadə is nu in balbezit. Balaşzadə geeft de bal voor. Graczyk springt en kopt de bal. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Trincea trapt de bal weg van het doel. Had is nu in balbezit. Had passt de bal met de wreef. Langowski rent richting de bal. Langowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Sas rent richting de bal. Graczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorentini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fiorentini krijgt een gele kaart. Graczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Graczyk neemt de penalty, wat een uithaal! Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - SKY-is-the-LIMIT 2:0

82e minuut.
Sas onderschept slim de pass. Sas geeft de bal voor. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski haalt uit met een fantastische trap. Caterincă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 46%, SKY-is-the-LIMIT 54%.
VIRTUS - SKY-is-the-LIMIT 2:0