Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gloria rogova Sacalaz Tm
2016 Tactiek 4-3-3 probe
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
58.5 gemiddelde waardering 63.7
excellent Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Juraule rent richting de bal. Juraule passt de bal met de wreef. Titirică is nu in balbezit. Titirică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - Sacalaz Tm 0:1

7e minuut.
Garnier met een sublieme pass. Pruśniewski speelt de bal door. Marčetić is nu in balbezit. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish haalt uit met een fantastische trap. N`Jie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tytek speelt de bal door. Papace geeft een hoge lob. Titirică is nu in balbezit. Titirică haalt uit met een fantastische trap. Zavalkovskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - Sacalaz Tm 0:2

17e minuut.
Marčetić speelt de bal door. Dalglish rent richting de bal. Juraule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juraule krijgt een gele kaart.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papace rent richting de bal. Papace geeft de bal voor. Gortatowski springt en kopt de bal. Zavalkovskis bokst de bal weg. Titirică rent richting de bal. Titirică draait met de bal, schiet en ... Zavalkovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tytek is nu in balbezit. Papace is nu in balbezit. Papace speelt de bal door. Malković bereikt de bal nog maar net als eerste. Malković geeft een lange en hoge pass. Zavalkovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ducasse probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Szczerbal geeft een hoge lob. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić schiet op doel. N`Jie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Malković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papace geeft een lange en hoge pass. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - Sacalaz Tm 0:3

40e minuut.
Gortatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte geeft een hoge lob. Dalglish is nu in balbezit. Dalglish schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gloria rogova 64%, Sacalaz Tm 36%.
gloria rogova - Sacalaz Tm 0:3

46e minuut.
Papace bereikt de bal nog maar net als eerste. Papace passt de bal in één keer door. Malković rent richting de bal. Malković geeft de bal voor. Titirică springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte geeft een hoge lob. Szczerbal rent richting de bal. Dalglish is nu in balbezit. Dalglish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pruśniewski passt de bal zonder na te denken. Tytek geeft een lange en hoge pass. Titirică rent richting de bal. Titirică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - Sacalaz Tm 0:4

60e minuut.
Ducasse speelt de bal door. Tytek geeft een hoge lob. Malković rent richting de bal. Malković probeert naar een medespeler te passen. Papace geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Titirică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - Sacalaz Tm 0:5

62e minuut.
Mikrut is nu in balbezit. Mikrut geeft de bal voor. Malković is nu in balbezit. Malković geeft een lange en hoge pass. Gortatowski springt en kopt de bal. Zavalkovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal passt de bal in één keer door. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish schiet op doel. N`Jie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - Sacalaz Tm 1:5

82e minuut.
Papace rent richting de bal. Papace probeert naar een medespeler te passen. Juraule is nu in balbezit. Juraule draait met de bal, schiet en ... Zavalkovskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - Sacalaz Tm 1:6

89e minuut.
Mikrut kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczerbal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ducasse geeft de bal voor. Cernienco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gloria rogova 64%, Sacalaz Tm 36%.
gloria rogova - Sacalaz Tm 1:6