Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21856
Inter-ENA Fagaras Twinstars
523 Tactiek 4-4-2 romb
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
61.6 gemiddelde waardering 61.5
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Pompili is nu in balbezit. Mvila onderschept slim de pass. Brandimarte onderschept slim de pass. Brandimarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Twinstars 0:1

8e minuut.
Mvila rent richting de bal. Mvila geeft een hoge lob. Richardsson heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pompili passt de bal zonder na te denken. Lungu speelt de bal door. Pompili is nu in balbezit. Pompili draait met de bal, schiet en ... Dordoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Matak onderschept slim de pass. Matak geeft de bal voor. Kleine rent richting de bal. Tuấn Dũng onderschept slim de pass. Tuấn Dũng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Fournarakis met een sublieme pass. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu speelt de bal door. Pompili is nu in balbezit. Pompili schiet op doel. Dordoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Dũng kopt de bal weg. Butcaru rent richting de bal. Butcaru schiet op doel. Stănăşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Trybus kopt de bal weg. Tuấn Dũng controleert de bal met de borst. Kleine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuấn Dũng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuấn Dũng kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Stănăşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter-ENA Fagaras - Twinstars 1:1

24e minuut.
Kleine geeft een lange en hoge pass. Brandimarte kopt de bal weg. Daar is Szaleniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pompili rent richting de bal. Pompili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Amstel speelt de bal door. Trybus is nu in balbezit. Trybus met een sublieme pass. Butcaru rent richting de bal. Butcaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kulewicz kopt de bal weg. Ostaşu probeert de bal aan de voet te houden. Trybus rent richting de bal. Butcaru rent richting de bal. Butcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Butcaru rent richting de bal. Butcaru passt de bal zonder na te denken. Kulewicz probeert naar een medespeler te passen. Tołyż is nu in balbezit. Tołyż haalt uit met een fantastische trap. Stănăşel bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz geeft de bal voor. Fournarakis geeft de bal voor. Tuấn Dũng springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 39%, Twinstars 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter-ENA Fagaras - Twinstars 1:1

46e minuut.
Mordak komt het veld opgelopen. Jeréz komt het veld opgelopen. Gutiérrez Robles komt het veld opgelopen. Sočejevas komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pompili kopt de bal weg. Daar is Brandimarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mvila begaat een overtreding. Mvila krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Butcaru passt de bal in één keer door. Jeréz is nu in balbezit. Jeréz met een sublieme pass. Daar is Tołyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tołyż draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Mvila rent richting de bal. Matak geeft een lange en hoge pass. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Stănăşel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Doeltrap. Stănăşel met een harde bal richting middenveld. Michałek kopt de bal weg. Pompili is nu in balbezit. Pompili schiet op doel. Osorio bokst de bal weg.

59e minuut.
Gutiérrez Robles onderschept slim de pass. Gutiérrez Robles passt de bal in één keer door. Tołyż rent richting de bal. Tołyż haalt uit met een fantastische trap. Stănăşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Twinstars 2:1

66e minuut.
Jeréz probeert naar een medespeler te passen. Vega is nu in balbezit. Vega geeft een lange en hoge pass. Pompili rent richting de bal. Pompili draait met de bal, schiet en ... Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Matak geeft een lange en hoge pass. Brandimarte is nu in balbezit. Brandimarte met een sublieme pass. Pompili rent richting de bal. Pompili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter-ENA Fagaras - Twinstars 2:2

84e minuut.
Matak passt de bal in één keer door. Richardsson rent richting de bal. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru geeft een hoge lob. Gutiérrez Robles krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz begaat een overtreding. Tołyż is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sočejevas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Richardsson heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez Robles rent richting de bal. Gutiérrez Robles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Richardsson probeert naar een medespeler te passen. Madero rent richting de bal. Madero passt de bal in één keer door. Brandimarte rent richting de bal. Brandimarte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 49%, Twinstars 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter-ENA Fagaras - Twinstars 2:2