Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba CS AmeServ 2019
Ame Tactiek younginess
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
77 gemiddelde waardering 61.8
incredible Schieten very good
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Antczak is nu in balbezit. Antczak passt de bal met de wreef. Neretljak rent richting de bal. Neretljak geeft de bal voor. Antczak krijgt zijn hoofd ertegen. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta passt de bal zonder na te denken. Antczak rent richting de bal. Antczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Perneta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Neretljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neretljak passt de bal met de wreef. Filia bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Neretljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neretljak geeft een hoge lob. Daar is Kareš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antczak is nu in balbezit. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Neretljak geeft de bal voor. Antczak rent richting de bal. Filia bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bjeletić geeft een lange en hoge pass. Chęcielewski speelt de bal door. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta geeft de bal voor. Antczak springt en kopt de bal. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sillanpää rent richting de bal. Sillanpää speelt de bal door. Zajtsev is nu in balbezit. Zajtsev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Agliardi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bjeletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeletić geeft een hoge lob. Thái Toàn met een sublieme pass. Filia rent richting de bal. Filia haalt uit met een fantastische trap. Madera bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Neretljak passt de bal in één keer door. Perneta rent richting de bal. Perneta speelt de bal door. Antczak rent richting de bal. Antczak schiet op doel. Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Berny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perneta met de inworp. Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Antczak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Madera trapt de bal weg. Vercauteren kopt de bal weg. Filia rent richting de bal. Filia schiet op doel. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Chęcielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski met een sublieme pass. Perneta is nu in balbezit. Perneta geeft de bal voor. Antczak springt en kopt de bal. Madera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Neretljak met de inworp. Slampák onderschept slim de pass. Filia rent richting de bal. Filia draait met de bal, schiet en ... Madera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Perneta passt de bal met de wreef. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski passt de bal met de wreef. Perneta geeft de bal voor. Antczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Perneta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chęcielewski speelt de bal door. Filia bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia haalt uit met een fantastische trap. Kareš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 22%, CS AmeServ 2019 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Club Alba - CS AmeServ 2019 0:0

51e minuut.
Kareš onderschept slim de pass. Filia onderschept slim de pass. Thái Toàn geeft de bal voor. Agliardi is nu in balbezit. Agliardi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Vercauteren onderschept slim de pass. Vercauteren met een sublieme pass. Neretljak is nu in balbezit. Neretljak geeft een lange en hoge pass. Antczak krijgt zijn hoofd ertegen. Madera bokst de bal weg.

56e minuut.
Vercauteren met een sublieme pass. Neretljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neretljak geeft een lange en hoge pass. Antczak is nu in balbezit. Antczak draait met de bal, schiet en ... Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski met een sublieme pass. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta geeft een lange en hoge pass. Filia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Filia is nu in balbezit. Antczak is nu in balbezit. Filia is nu in balbezit. Filia haalt uit met een fantastische trap. Madera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - CS AmeServ 2019 1:0

66e minuut.
Filia met een sublieme pass. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta passt de bal in één keer door. Filia bereikt de bal nog maar net als eerste. Filia schiet op doel. Madera bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slampák met de inworp. Sillanpää geeft een lange en hoge pass. Agliardi is nu in balbezit. Agliardi draait met de bal, schiet en ... Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Thái Toàn probeert naar een medespeler te passen. Sillanpää met een sublieme pass. Perneta geeft de bal voor. Filia is nu in balbezit. Filia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Neretljak rent richting de bal. Neretljak passt de bal in één keer door. Antczak rent richting de bal. Antczak draait met de bal, schiet en ... Madera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - CS AmeServ 2019 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 28%, CS AmeServ 2019 72%.
Sport Club Alba - CS AmeServ 2019 2:0