Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Unirea Focsani
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19321
FC Unirea Focsani Borsalona
433-n Tactiek 4-3-3
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
42.4 gemiddelde waardering 57.8
adequate Schieten very good
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Mare geeft een lange en hoge pass. Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szojda. Szojda krijgt een gele kaart. Dângelo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dângelo kan niet meer verder spelen. Zygmuntowicz komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Mandravelis speelt de bal door. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Mandravelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandravelis krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bresciano rent richting de bal. Copită is nu in balbezit. Bresciano verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciano geeft de bal voor. Mirkowski springt en kopt de bal. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bresciano geeft de bal voor. Szojda heeft problemen om de bal te vangen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamitsos rent richting de bal. Karamitsos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Borsalona 0:1

17e minuut.
Laurila geeft de bal voor. Copită kopt de bal weg. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Borsalona 0:2

22e minuut.
Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamitsos rent richting de bal. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Borsalona 0:3

34e minuut.
Mare onderschept slim de pass. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Holca geeft de bal voor. Karamitsos rent richting de bal. Karamitsos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Oprean geeft een lange en hoge pass. Karamitsos kopt de bal weg. Szojda is nu in balbezit. Mirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirkowski schiet op doel. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Borsalona 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unirea Focsani 64%, Borsalona 36%.
FC Unirea Focsani - Borsalona 0:4

47e minuut.
Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero met een sublieme pass. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

58e minuut.
Klungelig pakt Beşçeken de bal. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşçeken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beşçeken krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz met een sublieme pass. Garriga rent richting de bal. Garriga schiet op doel. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Borsalona 0:5

63e minuut.
Karamitsos is nu in balbezit. Mandravelis onderschept slim de pass. Mandravelis passt de bal in één keer door. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Borsalona 0:6

72e minuut.
Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca geeft een hoge lob. Bresciano probeert de bal met de borst te controleren. Bresciano schiet op doel. Postoacă bokst de bal weg.

82e minuut.
Oprean speelt de bal door. Yglesias geeft een lange en hoge pass. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Borsalona 0:7

86e minuut.
Garriga rent richting de bal. Szojda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garriga raakt geblesseerd tijdens het duel. Mirkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Borsalona 0:8

90e minuut.
Szuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu-Poku is nu in balbezit. Laurila maakt een afschuwelijke overtreding. Laurila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unirea Focsani 64%, Borsalona 36%.
FC Unirea Focsani - Borsalona 0:8