Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: wild city Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 39528
wild city Sport Club Alba
1 Tactiek Salbaticii
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65.2 gemiddelde waardering 70.9
zeer goed Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


10e minuut.
Chęcielewski onderschept slim de pass. Chęcielewski met een sublieme pass. Perneta is nu in balbezit. Perneta geeft een lange en hoge pass. Antczak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Paşcalău speelt de bal door. Zicu is nu in balbezit. Zicu probeert naar een medespeler te passen. García Hervás is nu in balbezit. García Hervás schiet op doel. Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Łoszkowski passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ivošević de bal onder controle te krijgen. Antczak is nu in balbezit. Antczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Sport Club Alba 0:1

20e minuut.
Gunev geeft een lange en hoge pass. Perneta rent richting de bal. Perneta passt de bal met de wreef. Mazzucco rent richting de bal. Mazzucco draait met de bal, schiet en ... Biton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Vercauteren passt de bal met de wreef. Perneta rent richting de bal. Bărzoi rent richting de bal. Mazzucco onderschept slim de pass. Mazzucco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bărzoi met een sublieme pass. García Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hervás passt de bal zonder na te denken. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Boldurescu geeft de bal voor. Nae maakt een snoekduik en kopt de bal. Słowikowski is nu in balbezit. García Hervás verovert de bal door een tackle van achteren. García Hervás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wild city - Sport Club Alba 1:1

41e minuut.
Antczak verovert de bal door een tackle van achteren. Antczak passt de bal met de wreef. Chęcielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Mazzucco maakt een snoekduik en kopt de bal. Biton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 51%, Sport Club Alba 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wild city - Sport Club Alba 1:1

48e minuut.
Zicu probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Goeman rent richting de bal. Goeman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Biton met een harde bal richting middenveld. Goeman kopt de bal weg. Bjeletić rent richting de bal. Nae verovert de bal door een tackle van achteren. Nae haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ivošević kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chęcielewski met een snelle inworp. Antczak is nu in balbezit. Antczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mazzucco stond buitenspel. Herrery komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Recalde komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Brechbühl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paşcalău met de inworp. Boldurescu geeft een lange en hoge pass. Recalde krijgt zijn hoofd ertegen. Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hervás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Sport Club Alba 2:1

89e minuut.
Herrery haalt uit met een fantastische trap. Bjeletić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paşcalău zal de hoekschop nemen. Herrery krijgt zijn hoofd ertegen. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 46%, Sport Club Alba 54%.
wild city - Sport Club Alba 2:1