Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: STAR Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 29013
REAL STAR IASI Blue Diamonds
TN1 Tactiek d41m31a1
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 60.7
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Simino verovert de bal door een tackle van achteren. Simino passt de bal zonder na te denken. Geană is nu in balbezit. Geană draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kukucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kukucz passt de bal in één keer door. Geană is nu in balbezit. Geană schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Blue Diamonds 0:1

15e minuut.
Lampreia heeft problemen om de bal te vangen. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic passt de bal zonder na te denken. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kekejyan geeft de bal voor. Mujica kopt de bal weg. Pistorello bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančić verovert de bal door een tackle van achteren. Frančić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Frias de bal. Hariga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kekejyan onderschept slim de pass. Kekejyan probeert naar een medespeler te passen. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Torjman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL STAR IASI - Blue Diamonds 1:1

29e minuut.
Rednic probeert naar een medespeler te passen. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Ene probeert naar een medespeler te passen. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Depta zal de hoekschop nemen. Scarlat springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kukucz passt de bal met de wreef. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Frias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frias krijgt een gele kaart. Geană is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mujica neemt zijn aanloop. Hariga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

40e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Tuấn Ngọc begaat een overtreding. Scarlat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ene met een snel genomen vrije trap. Scarlat krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 47%, Blue Diamonds 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL STAR IASI - Blue Diamonds 1:1

61e minuut.
Hariga met een sublieme pass. Catinca kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kekejyan de bal onder controle te krijgen. Rednic is nu in balbezit. Rednic draait met de bal, schiet en ... Torjman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Blue Diamonds 2:1

66e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kekejyan. Rednic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Depta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scarlat springt en kopt de bal. Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Blue Diamonds 3:1

68e minuut.
Lampreia kopt de bal weg. Kukucz heeft problemen om de bal te vangen. Kokoszka rent richting de bal. Frančić onderschept slim de pass. Frančić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Wapenaar kopt de bal weg. Catinca rent richting de bal. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat schiet op doel. Torjman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rednic is nu in balbezit. Lampreia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampreia passt de bal in één keer door. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ... Torjman bokst de bal weg. Torjman probeert naar een medespeler te passen. Wapenaar kopt de bal weg. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Blue Diamonds 4:1

77e minuut.
Scarlat passt de bal in één keer door. Wapenaar is nu in balbezit. Wapenaar geeft een hoge lob. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel. Torjman bokst de bal weg. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ... Torjman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Geană met een sublieme pass. Kukucz rent richting de bal. Kukucz passt de bal in één keer door. Frančić rent richting de bal. Frančić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kekejyan met een sublieme pass. Frančić rent richting de bal. Frančić heeft problemen om de bal te vangen. Frančić geeft een lange en hoge pass. Geană springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Blue Diamonds 4:2

85e minuut.
Depta rent richting de bal. Depta geeft een hoge lob. Wapenaar is nu in balbezit. Wapenaar geeft een hoge lob. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal. Torjman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Blue Diamonds 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 50%, Blue Diamonds 50%.
REAL STAR IASI - Blue Diamonds 5:2