Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Phoenix FC Yety
baraj Tactiek 1978
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
67 gemiddelde waardering 63.2
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Antoci geeft een lange en hoge pass. Guţu kopt de bal weg. Dobrinoiu is nu in balbezit. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Järvilehto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Antoci rent richting de bal. Bursuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antoci raakt geblesseerd tijdens het duel. Antoci met een snel genomen vrije trap. Lăzărescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Małyszek met de inworp. Kardasz geeft de bal voor. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap. Järvilehto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Małyszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz passt de bal zonder na te denken. Antoci geeft een hoge lob. Guţu kopt de bal weg. Järvilehto bokst de bal weg.

34e minuut.
Opriş heeft problemen om de bal te vangen. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci onderschept slim de pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Pakos passt de bal met de wreef. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft de bal voor. Lăzărescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 27%, FC Yety 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Phoenix - FC Yety 0:0

49e minuut.
Urzică probeert de bal aan de voet te houden. Pakos speelt de bal door. Antoci heeft problemen om de bal te vangen. Antoci geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Coposu geeft de bal voor. Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Şerbănescu passt de bal in één keer door. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Risdal bokst de bal weg.

56e minuut.
Kvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci is nu in balbezit. Inworp. Antoci met een snelle inworp. Kardasz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci is nu in balbezit. Antoci met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. Järvilehto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guţu is nu in balbezit. Guţu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Małyszek met de inworp. Kardasz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Enzian onderschept slim de pass. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard passt de bal in één keer door. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. Risdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bursuc rent richting de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - FC Yety 0:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antoci rent richting de bal. Antoci geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu springt en kopt de bal. Järvilehto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Randa rent richting de bal. Randa geeft een lange en hoge pass. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - FC Yety 0:2

71e minuut.
Kardasz met een sublieme pass. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci passt de bal met de wreef. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Järvilehto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 34%, FC Yety 66%.
Royal Phoenix - FC Yety 0:2