Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: flora2006 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18317
flora2006 Kids Team
grupir Tactiek S
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
60.3 gemiddelde waardering 62.4
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Manaflı is nu in balbezit. Manaflı geeft een lange en hoge pass. Kankaanpää verovert de bal door een tackle van achteren. Votruba rent richting de bal. Votruba schiet op doel. Bohnert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Manaflı met een snelle inworp. Daar is Vlada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlada speelt de bal door. Votruba is nu in balbezit. Votruba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Vlada probeert naar een medespeler te passen. Manaflı rent richting de bal. Manaflı passt de bal met de wreef. Votruba rent richting de bal. Votruba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Aubrecht geeft een hoge lob. Daar is Lenort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marović begaat een overtreding. Marović krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Manaflı probeert naar een medespeler te passen. Aubrecht met een sublieme pass. Lenort is nu in balbezit. Votruba rent richting de bal. Votruba schiet op doel. Bohnert bokst de bal weg.

40e minuut.
Dietz passt de bal met de wreef. Garces is nu in balbezit. Garces passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lemus de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Kids Team 1:0

41e minuut.
Petrosino probeert naar een medespeler te passen. Dietz is nu in balbezit. Manaflı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Manaflı krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Lemus passt de bal met de wreef. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces met een sublieme pass. Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Keino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 47%, Kids Team 53%.
flora2006 - Kids Team 1:0

46e minuut.
Lozano passt de bal in één keer door. Aubrecht geeft de bal voor. Votruba kopt de bal weg. Lenort is nu in balbezit. Lenort haalt uit met een fantastische trap. Bohnert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kankaanpää de bal. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flora2006 - Kids Team 1:1

47e minuut.
Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus geeft een hoge lob. Dietz geeft de bal voor. Petrosino maakt een snoekduik en kopt de bal. Voorhoof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Kids Team 2:1

50e minuut.
Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces passt de bal in één keer door. Daar is Keino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lenort is nu in balbezit. Marović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort onderschept slim de pass. Lenort schiet op doel. Bohnert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flora2006 - Kids Team 2:2

70e minuut.
Manaflı is nu in balbezit. Garces tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manaflı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lenort springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Lemus de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Lozano zijn tegenspeler op de grond. Lemus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garces zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Keino krijgt zijn hoofd ertegen. Voorhoof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Manaflı speelt de bal door. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba passt de bal met de wreef. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tolkki met een sublieme pass. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces passt de bal met de wreef. Petrosino heeft problemen om de bal te vangen. Petrosino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 36%, Kids Team 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flora2006 - Kids Team 2:2