Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bunicutza05 SC Hyperion
trick down Tactiek Klopp 2019
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 61.7
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McBride met een snelle inworp. Udvardy rent richting de bal. Parezanović onderschept slim de pass. Parezanović schiet op doel. Salachna bokst de bal weg.

3e minuut.
Pontigia rent richting de bal. Pontigia probeert naar een medespeler te passen. Daar is McBride, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McBride geeft een lange en hoge pass. Prisecari krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović haalt uit met een fantastische trap. Salachna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - SC Hyperion 1:0

9e minuut.
Galin passt de bal zonder na te denken. Parezanović rent richting de bal. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari draait met de bal, schiet en ... Salachna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - SC Hyperion 2:0

15e minuut.
Giardulli geeft de bal voor. Polio bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek rent richting de bal. Savanchuk onderschept slim de pass. Savanchuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ankaralı kopt de bal weg. Eggimann speelt de bal door. McBride probeert naar een medespeler te passen. Parezanović rent richting de bal. Parezanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Udvardy speelt de bal door. Manquemilla probeert de bal aan de voet te houden. McBride rent richting de bal. McBride geeft de bal voor. Prisecari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Abdul-Salam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ankaralı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Galin met een sublieme pass. Serrano geeft een lange en hoge pass. Minh Ngọc rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giardulli zal de hoekschop nemen. Cole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Prisecari rent richting de bal. Pontigia is nu in balbezit. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Eggimann passt de bal zonder na te denken. Prisecari rent richting de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari onderschept slim de pass. Prisecari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - SC Hyperion 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 57%, SC Hyperion 43%.
bunicutza05 - SC Hyperion 3:0

48e minuut.
Ankaralı heeft problemen om de bal te vangen. Minh Ngọc rent richting de bal. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos draait met de bal, schiet en ... Cole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - SC Hyperion 3:1

53e minuut.
Udvardy probeert de bal met de borst te controleren. McBride rent richting de bal. Udvardy verovert de bal door een tackle van achteren. Udvardy passt de bal zonder na te denken. Savanchuk is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Udvardy onderschept slim de pass. McBride onderschept slim de pass. McBride passt de bal met de wreef. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari schiet op doel. Salachna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Salachna niet meer kan verder spelen. Torreblanca komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Manquemilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquemilla geeft een lange en hoge pass. Parezanović rent richting de bal. Parezanović draait met de bal, schiet en ... Torreblanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - SC Hyperion 4:1

59e minuut.
Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović met een sublieme pass. Prisecari rent richting de bal. Prisecari haalt uit met een fantastische trap. Torreblanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - SC Hyperion 5:1

64e minuut.
Abdul-Salam speelt de bal door. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvardy rent richting de bal. Parezanović verovert de bal door een tackle van achteren. Parezanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Minh Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvardy speelt de bal door. Polio bereikt de bal nog maar net als eerste. Polio geeft een lange en hoge pass. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pontigia probeert naar een medespeler te passen. McBride probeert naar een medespeler te passen. Parezanović rent richting de bal. Parezanović haalt uit met een fantastische trap. Torreblanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - SC Hyperion 6:1

72e minuut.
Udvardy probeert naar een medespeler te passen. Giardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardulli geeft de bal voor. Savanchuk rent richting de bal. Savanchuk schiet op doel. Cole bokst de bal weg. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - SC Hyperion 6:2

78e minuut.
Żwirek geeft een hoge lob. Manquemilla rent richting de bal. Manquemilla geeft een lange en hoge pass. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović schiet op doel. Torreblanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ankaralı geeft de bal voor. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović verovert de bal door een tackle van achteren. Parezanović haalt uit met een fantastische trap. Torreblanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - SC Hyperion 7:2

87e minuut.
Prisecari geeft een hoge lob. Parezanović rent richting de bal. Udvardy maakt een afschuwelijke overtreding. Parezanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pontigia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Torreblanca speelt de bal door. Pontigia kopt de bal weg. Manquemilla controleert de bal met de borst. Parezanović rent richting de bal. Parezanović schiet op doel. Torreblanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 47%, SC Hyperion 53%.
bunicutza05 - SC Hyperion 7:2