Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria 1991 Universitatea Cluj-Napoca
friendly Tactiek U 523
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 6
64.4 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Atlagić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ninoiu neemt vlug de vrije trap. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Bonifaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

3e minuut.
Ninoiu geeft de bal voor. Hirata rent richting de bal. Zamfir is nu in balbezit. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mądzielewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wallen komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Marin geeft een hoge lob. Inworp. Koško met de inworp. Boaçava geeft de bal voor. Albreht krijgt zijn hoofd ertegen. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Koško passt de bal in één keer door. Boaçava probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koško de bal. Koško geeft een lange en hoge pass. Albreht maakt een snoekduik en kopt de bal. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Albreht controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Paşcalău neemt vlug de vrije trap. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

25e minuut.
Ninoiu onderschept slim de pass. Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boaçava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koško geeft een hoge lob. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Klungelig pakt Budisavljević de bal. Budisavljević probeert naar een medespeler te passen. Blakely geeft een lange en hoge pass. Boaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaçava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Maradona-Lmaghrib raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doboş komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Marin onderschept slim de pass. Marin geeft een lange en hoge pass. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Bonifaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ... Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

45e minuut.
Inworp. Wallen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamfir rent richting de bal. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel. Bonifaci bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 52%, Universitatea Cluj-Napoca 48%.
Sampdoria 1991 - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

49e minuut.
Blakely rent richting de bal. Blakely geeft een hoge lob. Daar is Gioga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albreht rent richting de bal. Albreht haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Koško kopt de bal weg. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek onderschept slim de pass. Boaçava rent richting de bal. Boaçava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Sruthi rent richting de bal. Sruthi geeft de bal voor. Wasil rent richting de bal. Hirata verovert de bal door een tackle van achteren. Hirata geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Paşcalău onderschept slim de pass. Amerek onderschept slim de pass. Amerek passt de bal zonder na te denken. Boaçava is nu in balbezit. Boaçava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Damjanjuk onderschept slim de pass. Damjanjuk geeft de bal voor. Atlagić rent richting de bal. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Atlagić is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gioga met een sublieme pass. Mowlik rent richting de bal. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ... Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Blakely probeert naar een medespeler te passen. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek geeft een hoge lob. Atlagić heeft problemen om de bal te vangen. Atlagić draait met de bal, schiet en ... Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik speelt de bal door. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Amerek onderschept slim de pass. Amerek geeft een lange en hoge pass. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić onderschept slim de pass. Atlagić draait met de bal, schiet en ... Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Blakely geeft een lange en hoge pass. Koško kopt de bal weg. Klungelig pakt Albreht de bal. Boaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaçava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Koško rent richting de bal. Boaçava is nu in balbezit. Boaçava geeft een lange en hoge pass. Atlagić heeft problemen om de bal te vangen. Atlagić schiet op doel. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - Universitatea Cluj-Napoca 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 38%, Universitatea Cluj-Napoca 62%.
Sampdoria 1991 - Universitatea Cluj-Napoca 1:3