Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juramento f.c Los Bosteros de Coghlan
Normal Tactiek German
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 26.1
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Posse met een snelle inworp. Vela rent richting de bal. Hayuer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hayuer krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gareis trapt de bal weg van het doel. Knight kopt de bal weg. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer verovert de bal door een tackle van achteren. Hayuer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Graieb speelt de bal door. Posse bereikt de bal nog maar net als eerste. Posse passt de bal in één keer door. Hayuer rent richting de bal. Hayuer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mossier passt de bal met de wreef. Graieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzeno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arzeno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juramento f.c 64%, Los Bosteros de Coghlan 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juramento f.c - Los Bosteros de Coghlan 0:0

48e minuut.
Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer rent richting de bal. Vela is nu in balbezit. Hayuer verovert de bal door een tackle van achteren. Hayuer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juramento f.c - Los Bosteros de Coghlan 0:1

49e minuut.
Pilay geeft een hoge lob. Inworp. Mercerat met de inworp. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rozenblat rent richting de bal. Rozenblat geeft de bal voor. Mossier is nu in balbezit. Mossier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juramento f.c - Los Bosteros de Coghlan 1:1

60e minuut.
Posse probeert naar een medespeler te passen. Graieb is nu in balbezit. Graieb passt de bal zonder na te denken. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juramento f.c - Los Bosteros de Coghlan 1:2

69e minuut.
Knight is nu in balbezit. Mercerat is nu in balbezit. Mercerat speelt de bal door. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Vela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knight met de inworp. Hayuer kan de bal niet met de borst controleren. Hayuer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rossi. Rossi krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight passt de bal zonder na te denken. Hayuer rent richting de bal. Hayuer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juramento f.c - Los Bosteros de Coghlan 1:3

79e minuut.
Graieb met een sublieme pass. Knight rent richting de bal. Knight probeert naar een medespeler te passen. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Rossi de bal. Graieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Graieb probeert naar een medespeler te passen. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Galeano is nu in balbezit. Galeano passt de bal zonder na te denken. Knight met een sublieme pass. Mercerat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercerat haalt uit met een fantastische trap. Gareis bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juramento f.c 76%, Los Bosteros de Coghlan 24%.
juramento f.c - Los Bosteros de Coghlan 1:3