Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Master Grower F.C Ayres
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurión rent richting de bal. Centurión passt de bal met de wreef. Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
O’Farrel verovert de bal door een tackle van achteren. O’Farrel speelt de bal door. Calero rent richting de bal. Calero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni rent richting de bal. Brünner is nu in balbezit. Missoni onderschept slim de pass. Missoni draait met de bal, schiet en ... Betti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Missoni is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Master Grower F.C 49%, Ayres 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Master Grower F.C - Ayres 0:0

55e minuut.
Irisarri is nu in balbezit. Irisarri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrington zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diedrich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Brünner met een harde bal richting middenveld. Sabat kopt de bal weg. Centurión bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurión haalt uit met een fantastische trap. Betti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Damiani speelt de bal door. Nahuelanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahuelanca geeft een hoge lob. Missoni rent richting de bal. Missoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mengarelli kopt de bal weg. Calero is nu in balbezit. Damiani rent richting de bal. Calero is nu in balbezit. Calero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Irisarri verovert de bal door een tackle van achteren. Damiani rent richting de bal. Sabat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabat krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bomparola geeft een lange en hoge pass. Damiani rent richting de bal. Damiani passt de bal zonder na te denken. Calero is nu in balbezit. Calero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Master Grower F.C 54%, Ayres 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Master Grower F.C - Ayres 0:0