Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puro Fútbol A.C. Siamo Fuori
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Saviola speelt de bal door. Cathiard rent richting de bal. Cathiard geeft de bal voor. Hutton is nu in balbezit. Hutton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Schuster rent richting de bal. Schuster passt de bal met de wreef. Difilippi is nu in balbezit. Babino is nu in balbezit. Babino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Eloy rent richting de bal. Eloy passt de bal zonder na te denken. Cathiard geeft een lange en hoge pass. Hutton is nu in balbezit. Hutton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Puro Fútbol - A.C. Siamo Fuori 0:1

41e minuut.
Schuster is nu in balbezit. Tarantini is nu in balbezit. Schuster probeert naar een medespeler te passen. Sakin is nu in balbezit. Sakin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puro Fútbol 47%, A.C. Siamo Fuori 53%.
Puro Fútbol - A.C. Siamo Fuori 0:1

53e minuut.
Inworp. Eloy met een snelle inworp. Cathiard is nu in balbezit. Cathiard geeft de bal voor. Baudry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Baudry met een harde bal richting middenveld. Schuster kopt de bal weg. Valiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puro Fútbol - A.C. Siamo Fuori 1:1

71e minuut.
Saviola met een sublieme pass. Cathiard bereikt de bal nog maar net als eerste. Cathiard passt de bal met de wreef. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puro Fútbol - A.C. Siamo Fuori 1:2

72e minuut.
Hutton rent richting de bal. Sakin onderschept slim de pass. Sakin probeert naar een medespeler te passen. Babino bereikt de bal nog maar net als eerste. Babino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rava rent richting de bal. Cuordileone is nu in balbezit. Cuordileone probeert naar een medespeler te passen. Sakin is nu in balbezit. Sakin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puro Fútbol 58%, A.C. Siamo Fuori 42%.
Puro Fútbol - A.C. Siamo Fuori 1:2