Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabi FC Dep Maipu
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Cheuqueman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telatitsky is nu in balbezit. Telatitsky geeft een lange en hoge pass. Prosdocimi is nu in balbezit. Prosdocimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Arpesella geeft de bal voor. Inworp. Scarzello met de inworp. Mazziole is nu in balbezit. Mazziole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zuviria passt de bal in één keer door. Demaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpesella rent richting de bal. Demaría onderschept slim de pass. Demaría draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Monsalvo geeft een lange en hoge pass. Zuviria heeft problemen om de bal te vangen. Arino met een sublieme pass. Klungelig pakt Prosdocimi de bal. Prosdocimi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Telatitsky is nu in balbezit. Demaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi rent richting de bal. Mazziole verovert de bal door een tackle van achteren. Mazziole haalt uit met een fantastische trap. Etchemendi bokst de bal weg. Demaría is nu in balbezit. Demaría schiet op doel. Etchemendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menghi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabi FC - Dep Maipu 0:1

38e minuut.
Scasso geeft een hoge lob. Zuviria rent richting de bal. Rozo verovert de bal door een tackle van achteren. Prosdocimi rent richting de bal. Prosdocimi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Monsalvo de bal onder controle te krijgen. Telatitsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Telatitsky passt de bal zonder na te denken. Prosdocimi heeft problemen om de bal te vangen. Prosdocimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabi FC 39%, Dep Maipu 61%.
Gabi FC - Dep Maipu 0:1

51e minuut.
Cheuqueman met een sublieme pass. Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozo met een sublieme pass. Arino is nu in balbezit. Arino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sandiano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scasso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arino is nu in balbezit. Arino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Telatitsky rent richting de bal. Telatitsky passt de bal zonder na te denken. Daar is Zuviria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arino verovert de bal door een tackle van achteren. Arino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Arino geeft een hoge lob. Biron heeft problemen om de bal te vangen. Prosdocimi rent richting de bal. Prosdocimi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gabi FC - Dep Maipu 1:1

69e minuut.
Demaría rent richting de bal. Demaría passt de bal zonder na te denken. Daar is Sandiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arino rent richting de bal. Arino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Monsalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalvo passt de bal met de wreef. Mohamed rent richting de bal. Prosdocimi verovert de bal door een tackle van achteren. Prosdocimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gabi FC - Dep Maipu 2:1

85e minuut.
Zuviria speelt de bal door. Mazziole bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazziole rent richting de bal. Mazziole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabi FC 31%, Dep Maipu 69%.
Gabi FC - Dep Maipu 2:1