Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Searchers ATR eSports
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Sivori met de inworp. Varano is nu in balbezit. Varano speelt de bal door. Gralatto is nu in balbezit. Gralatto geeft een hoge lob. Bordabehere bokst de bal weg.

22e minuut.
Craviotto rent richting de bal. Krzysztoff geeft de bal voor. Iparraguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Iparraguirre draait met de bal, schiet en ... Alonkura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gralatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bardaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardaro passt de bal met de wreef. Tedini rent richting de bal. Tedini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Searchers 52%, ATR eSports 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Searchers - ATR eSports 0:0

66e minuut.
Larghi rent richting de bal. Migliónico is nu in balbezit. Migliónico probeert naar een medespeler te passen. Krzysztoff rent richting de bal. Krzysztoff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bassedas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spinelli met een snelle inworp. Iparraguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Iparraguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Klungelig pakt Larghi de bal. Craviotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Iparraguirre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iparraguirre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Searchers 68%, ATR eSports 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Searchers - ATR eSports 0:0