Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.03
  • Stadion: Cf Wembley Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 757
Cf Wembley Condores FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


2e minuut.
Tardivo verovert de bal door een tackle van achteren. Tardivo geeft een lange en hoge pass. Schusterman is nu in balbezit. Mena rent richting de bal. Mena schiet op doel. Lorenzetti bokst de bal weg.

5e minuut.
Pezzuti is nu in balbezit. Gareca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Friedmann. Friedmann krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Visca bereikt de bal nog maar net als eerste. Llinfko verovert de bal door een tackle van achteren. Visca verovert de bal door een tackle van achteren. Llinfko verovert de bal door een tackle van achteren. Llinfko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lorenzetti met een harde bal richting middenveld. Coll kopt de bal weg. Daar is Schusterman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mena rent richting de bal. Mena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tort raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calbullanca komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Onetto is nu in balbezit. Onetto passt de bal met de wreef. Daar is Wirinmañke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena haalt uit met een fantastische trap. Lorenzetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Visca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calbullanca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llinfko rent richting de bal. Llinfko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cf Wembley 42%, Condores FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cf Wembley - Condores FC 0:0

48e minuut.
Mena rent richting de bal. Llinfko bereikt de bal nog maar net als eerste. Visca begaat een overtreding. Visca krijgt een gele kaart. Llinfko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Llinfko komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gareca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ingouville komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Duca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caipillan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Caipillan speelt de bal door. Antecao is nu in balbezit. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingouville rent richting de bal. Ingouville haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Coca rent richting de bal. Coca geeft de bal voor. Daar is Raulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingouville is nu in balbezit. Ingouville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf Wembley - Condores FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cf Wembley 47%, Condores FC 53%.
Cf Wembley - Condores FC 0:1