Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
templarios13 River Pl@te
442 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 21.2
solid Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lassig is nu in balbezit. Lassig met een sublieme pass. Cerda speelt de bal door. Mäntyvuo rent richting de bal. Mäntyvuo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 1:0

5e minuut.
Młynarski met de inworp. Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński passt de bal met de wreef. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mäntyvuo is nu in balbezit. Mäntyvuo draait met de bal, schiet en ... Chiape probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Młynarski kopt de bal weg. Daar is Tremoulinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremoulinas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mäntyvuo de bal. Mäntyvuo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 2:0

9e minuut.
Maffezini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korczak met de inworp. Joński is nu in balbezit. Joński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Joński kopt de bal weg. Mäntyvuo rent richting de bal. Mäntyvuo passt de bal met de wreef. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Wilson speelt de bal door. Joński geeft een hoge lob. Clayfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Clayfield geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moreira de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klein speelt de bal door. Joński kopt de bal weg. Cerda met een sublieme pass. Mäntyvuo rent richting de bal. Mäntyvuo draait met de bal, schiet en ... Klein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Młynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarski passt de bal met de wreef. Lassig heeft problemen om de bal te vangen. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chiape probeert de bal met de borst te controleren. Mäntyvuo rent richting de bal. Mäntyvuo schiet op doel. Klein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Joński kopt de bal weg. Korczak is nu in balbezit. Korczak speelt de bal door. Klungelig pakt Tremoulinas de bal. Tremoulinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordano geeft de bal voor. Moores bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cerda heeft problemen om de bal te vangen. Joński is nu in balbezit. Joński passt de bal in één keer door. Korczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczak draait met de bal, schiet en ... Klein bokst de bal weg. Mäntyvuo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cerda passt de bal zonder na te denken. Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński met een sublieme pass. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Klein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 3:0

39e minuut.
Lassig is nu in balbezit. Mäntyvuo verovert de bal door een tackle van achteren. Cerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyvuo is nu in balbezit. Mäntyvuo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 4:0

40e minuut.
Tremoulinas passt de bal zonder na te denken. Mäntyvuo is nu in balbezit. Mäntyvuo passt de bal in één keer door. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tremoulinas probeert naar een medespeler te passen. Mäntyvuo rent richting de bal. Chiape onderschept slim de pass. Cerda is nu in balbezit. Cerda passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 5:0

43e minuut.
Andrade met een sublieme pass. Daar is Tremoulinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 24%, River Pl@te 76%.
templarios13 - River Pl@te 6:0

47e minuut.
Rigg rent richting de bal. Rigg geeft een lange en hoge pass. Cerda probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klein probeert naar een medespeler te passen. Joński kopt de bal weg. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński passt de bal zonder na te denken. Cerda met een sublieme pass. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 7:0

52e minuut.
Andrade met een sublieme pass. Klungelig pakt Moores de bal. Mäntyvuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyvuo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tremoulinas met een sublieme pass. Moreira is nu in balbezit. Moreira passt de bal zonder na te denken. Mäntyvuo rent richting de bal. Mäntyvuo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Młynarski passt de bal in één keer door. Tremoulinas heeft problemen om de bal te vangen. Tremoulinas speelt de bal door. Mäntyvuo rent richting de bal. Mäntyvuo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 8:0

57e minuut.
Vrcelj trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Lassig de bal. Cerda speelt de bal door. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Klungelig pakt Chiape de bal. Mäntyvuo is nu in balbezit. Met opzet legt Chiape zijn tegenspeler op de grond. Mäntyvuo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mäntyvuo kan niet meer verder spelen. Facchielli komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Szpakowski komt het veld opgelopen. Serebrisky komt het veld opgelopen. Barbarousis komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scotta. Szpakowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Szpakowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tremoulinas springt en kopt de bal. Klein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 9:0

71e minuut.
Doeltrap. Rafiński komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Barbarousis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chiape de bal onder controle te krijgen. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas geeft een lange en hoge pass. Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 10:0

74e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Barbarousis kopt de bal weg. Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - River Pl@te 11:0

87e minuut.
Tremoulinas is nu in balbezit. Moreira onderschept slim de pass. Moreira geeft een lange en hoge pass. Daar is Rafiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młynarski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Joński speelt de bal door. Barbarousis probeert de bal met de borst te controleren. Barbarousis passt de bal zonder na te denken. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas schiet op doel. Klein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 27%, River Pl@te 73%.
templarios13 - River Pl@te 11:0