Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
templarios13 los de la nueva
523 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 21
good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


18e minuut.
Cerda is nu in balbezit. Cerda passt de bal in één keer door. Fucaraccio rent richting de bal. Tremoulinas verovert de bal door een tackle van achteren. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... Bruge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... Bruge bokst de bal weg.

31e minuut.
Fucaraccio met een sublieme pass. Facciuto rent richting de bal. Cerda probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas schiet op doel. Bruge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korczak rent richting de bal. Korczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 21%, los de la nueva 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
templarios13 - los de la nueva 0:0

48e minuut.
Młynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarski met een sublieme pass. Daar is Tremoulinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - los de la nueva 1:0

50e minuut.
Lobo speelt de bal door. Facciuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarski verovert de bal door een tackle van achteren. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Bruge bokst de bal weg.

55e minuut.
Baxter geeft een lange en hoge pass. Onega kopt de bal weg. Daar is Lobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Szpakowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Barbarousis komt het veld opgelopen. Rafiński komt het veld opgelopen. Merello komt het veld opgelopen. Serebrisky komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tremoulinas heeft problemen om de bal te vangen. Tremoulinas passt de bal met de wreef. Barbarousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarousis schiet op doel. Bruge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - los de la nueva 2:0

69e minuut.
Merello met een sublieme pass. Młynarski rent richting de bal. Młynarski probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Serebrisky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello passt de bal met de wreef. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Barbarousis met een sublieme pass. Tremoulinas is nu in balbezit. Fucaraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas verovert de bal door een tackle van achteren. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... Bruge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Zignone rent richting de bal. Zignone geeft de bal voor. Merello probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - los de la nueva 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 22%, los de la nueva 78%.
templarios13 - los de la nueva 3:0