Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Plate 14 SOLIDOS FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Bellucci onderschept slim de pass. Pryor is nu in balbezit. Bellucci is nu in balbezit. Galli is nu in balbezit. Galli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Urbaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaitis geeft een hoge lob. Theiller probeert de bal met de borst te controleren. Poulter is nu in balbezit. Poulter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate 14 - SOLIDOS FC 0:1

10e minuut.
Galli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harispe komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Pucheta met een sublieme pass. Harispe rent richting de bal. Urbaitis is nu in balbezit. Harispe onderschept slim de pass. Harispe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Harispe is nu in balbezit. Urbaitis is nu in balbezit. Harispe onderschept slim de pass. Harispe schiet op doel. Deluzio probeert de bal aan de voet te houden. Mazzioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
River Plate 14 - SOLIDOS FC 1:1

18e minuut.
Theiller passt de bal in één keer door. San Esteban rent richting de bal. San Esteban met een sublieme pass. Bellucci is nu in balbezit. Bellucci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sandifer onderschept slim de pass. Sandifer speelt de bal door. Bellucci is nu in balbezit. Bellucci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Harispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Harispe zijn tegenspeler op de grond. Harispe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Deluzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Deluzio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ortega de bal. Bellucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Balcarce bereikt de bal nog maar net als eerste. luppo onderschept slim de pass. luppo passt de bal met de wreef. Bellucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellucci schiet op doel. Mazzioli bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Benvenutto probeert naar een medespeler te passen. luppo rent richting de bal. luppo passt de bal met de wreef. Bellucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate 14 - SOLIDOS FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate 14 42%, SOLIDOS FC 58%.
River Plate 14 - SOLIDOS FC 2:1

47e minuut.
Lewandowsky kopt de bal weg. Pucheta rent richting de bal. Pucheta passt de bal in één keer door. Bellucci is nu in balbezit. Bellucci schiet op doel. Mazzioli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazzioli met een sublieme pass. Balcarce kopt de bal weg. Urbaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellucci verovert de bal door een tackle van achteren. Bellucci schiet op doel. Mazzioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Sandifer heeft problemen om de bal te vangen. Sandifer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Poulter de bal. Balcarce rent richting de bal. Balcarce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Quinan met een sublieme pass. Bellucci is nu in balbezit. Urbaitis rent richting de bal. Bellucci verovert de bal door een tackle van achteren. Bellucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate 14 - SOLIDOS FC 3:1

78e minuut.
Daar is Balcarce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulter rent richting de bal. Pitman verovert de bal door een tackle van achteren. Balcarce onderschept slim de pass. Balcarce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Benvenutto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Balcarce de bal. Balcarce geeft de bal voor. Scholl kopt de bal weg. Pitman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate 14 - SOLIDOS FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate 14 45%, SOLIDOS FC 55%.
River Plate 14 - SOLIDOS FC 3:2