Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.Rex FC Inter de Cordoba
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Tocalli onderschept slim de pass. Tocalli passt de bal in één keer door. Kunkel rent richting de bal. Totti rent richting de bal. Totti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.Rex FC - Inter de Cordoba 1:0

11e minuut.
Biscovich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kunkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunkel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Schvartzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle verovert de bal door een tackle van achteren. Willimburgh rent richting de bal. Schvartzer rent richting de bal. Schvartzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Ziegler rent richting de bal. Ziegler geeft een lange en hoge pass. Totti is nu in balbezit. Totti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Possetto met een harde bal richting middenveld. Baravalle is nu in balbezit. Schvartzer begaat een overtreding. Schvartzer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.Rex FC 32%, Inter de Cordoba 68%.
T.Rex FC - Inter de Cordoba 1:0

57e minuut.
Totti bereikt de bal nog maar net als eerste. Possetto is nu in balbezit. Totti verovert de bal door een tackle van achteren. Kunkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunkel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Schvartzer rent richting de bal. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert passt de bal in één keer door. Totti rent richting de bal. Totti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Totti rent richting de bal. Biscovich begaat een overtreding. Biscovich krijgt een gele kaart. Totti raakt geblesseerd tijdens het duel. Lambert komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lambert kopt de bal weg. Andino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kunkel. Kunkel krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Totti is nu in balbezit. Kunkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Totti is nu in balbezit. Totti draait met de bal, schiet en ... Mariñanku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.Rex FC - Inter de Cordoba 2:0

87e minuut.
Daar is Willimburgh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Willimburgh. Willimburgh krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lambert rent richting de bal. Marshall onderschept slim de pass. Marshall met een sublieme pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.Rex FC 46%, Inter de Cordoba 54%.
T.Rex FC - Inter de Cordoba 2:0