Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.09
  • Stadion: Porteño Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1952
Los Diablos Rojoss Union Mikan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 26.5
average Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró rent richting de bal. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos Rojoss - Union Mikan 1:0

9e minuut.
Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró verovert de bal door een tackle van achteren. Bíró speelt de bal door. Gardner is nu in balbezit. Gardner draait met de bal, schiet en ... Rosada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos Rojoss - Union Mikan 2:0

13e minuut.
Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta speelt de bal door. Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró verovert de bal door een tackle van achteren. Bíró draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bianco probeert naar een medespeler te passen. Phillipe is nu in balbezit. Phillipe speelt de bal door. Gardner is nu in balbezit. Gardner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Diablos Rojoss 48%, Union Mikan 52%.
Los Diablos Rojoss - Union Mikan 2:0

48e minuut.
Cotta met de inworp. Bíró rent richting de bal. Bíró passt de bal in één keer door. Gardner is nu in balbezit. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos Rojoss - Union Mikan 3:0

48e minuut.
Bíró raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kunzmann komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiede passt de bal zonder na te denken. Caccialanzza is nu in balbezit. Caccialanzza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pastoriza de bal onder controle te krijgen. Vernet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Gardner onderschept slim de pass. Kunzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Maripani onderschept slim de pass. Gardner rent richting de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pastoriza geeft de bal voor. Inworp. Wiede met de inworp. Schramm bereikt de bal nog maar net als eerste. Schramm geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Venesia probeert naar een medespeler te passen. Wiede is nu in balbezit. Wiede speelt de bal door. Schramm bereikt de bal nog maar net als eerste. Schramm geeft een lange en hoge pass. Vernet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Diablos Rojoss 51%, Union Mikan 49%.
Los Diablos Rojoss - Union Mikan 3:0