Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irlanda FC Madryn fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Daar is Kosacoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cappelletto rent richting de bal. Met opzet legt Kosacoff zijn tegenspeler op de grond. Kosacoff is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Sensini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Robbins met een snelle inworp. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Holtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto met een sublieme pass. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano draait met de bal, schiet en ... Holtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irlanda FC - Madryn fc 0:1

28e minuut.
Harley is nu in balbezit. Arellano onderschept slim de pass. Arellano passt de bal in één keer door. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Highton is nu in balbezit. Robbins bereikt de bal nog maar net als eerste. Sensini met een sublieme pass. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Onetto onderschept slim de pass. Onetto met een sublieme pass. Cappelletto rent richting de bal. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irlanda FC 73%, Madryn fc 27%.
Irlanda FC - Madryn fc 0:1

54e minuut.
Sensini geeft een lange en hoge pass. Onetto is nu in balbezit. Onetto met een sublieme pass. Klungelig pakt Arellano de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bieler met een sublieme pass. Nozzi rent richting de bal. Cosidoy verovert de bal door een tackle van achteren. Cosidoy schiet op doel. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arellano draait met de bal, schiet en ... Güemes probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Larivière zal de hoekschop nemen. Arellano maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irlanda FC - Madryn fc 0:2

80e minuut.
Schunke kopt de bal weg. Cosidoy heeft problemen om de bal te vangen. Onetto is nu in balbezit. Bieler rent richting de bal. Bieler met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Armstrong geeft de bal voor. Nozzi rent richting de bal. Cosidoy verovert de bal door een tackle van achteren. Cosidoy haalt uit met een fantastische trap. Campos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irlanda FC - Madryn fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irlanda FC 59%, Madryn fc 41%.
Irlanda FC - Madryn fc 1:2