Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de Lanús argnation
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Albertarrio met een sublieme pass. Klungelig pakt Perhkin antu de bal. Lamothe begaat een overtreding. Lamothe krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Frondizi geeft een hoge lob. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Palacio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrios geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilevich onderschept slim de pass. Bilevich passt de bal zonder na te denken. Lamothe is nu in balbezit. Lamothe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de Lanús - argnation 0:1

21e minuut.
Selvood bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarella verovert de bal door een tackle van achteren. Passarella geeft de bal voor. Lamothe is nu in balbezit. Lamothe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Frondizi verovert de bal door een tackle van achteren. Frondizi geeft een lange en hoge pass. Bruge is nu in balbezit. Lamothe onderschept slim de pass. Lamothe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verona verovert de bal door een tackle van achteren. Verona passt de bal zonder na te denken. Lamothe rent richting de bal. Lamothe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Gotbeter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilevich passt de bal zonder na te denken. Stemberg is nu in balbezit. Stemberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de Lanús 64%, argnation 36%.
defensores de Lanús - argnation 0:1

61e minuut.
Stemberg rent richting de bal. Stemberg passt de bal zonder na te denken. Lamothe rent richting de bal. Lamothe schiet op doel. Fucaraccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de Lanús - argnation 0:2

75e minuut.
Sand geeft een lange en hoge pass. Schmoismann kopt de bal weg. Daar is Real, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamothe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamothe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sand geeft de bal voor. Lamothe probeert de bal aan de voet te houden. Stemberg rent richting de bal. Stemberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de Lanús - argnation 0:3

85e minuut.
Real geeft een hoge lob. Daperno heeft problemen om de bal te vangen. Perhkin antu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perhkin antu schiet op doel. Neumann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de Lanús 53%, argnation 47%.
defensores de Lanús - argnation 0:3