Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.09
  • Stadion: Porteño Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1805
Porteño Durmstat
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Peirone is nu in balbezit. Campicelli is nu in balbezit. Peirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Touriño bereikt de bal nog maar net als eerste. Touriño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Dalmonte is nu in balbezit. Dalmonte passt de bal met de wreef. Lectoure geeft de bal voor. Touriño is nu in balbezit. Touriño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bagalonni rent richting de bal. Bagalonni geeft een hoge lob. Palos kopt de bal weg. Brisotto rent richting de bal. Brisotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porteño - Durmstat 0:1

23e minuut.
Genovesi rent richting de bal. Boruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruchowicz passt de bal met de wreef. Brisotto rent richting de bal. Brisotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Graziosi rent richting de bal. Graziosi geeft de bal voor. Monner met een sublieme pass. Brisotto heeft problemen om de bal te vangen. Brisotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Genovesi kopt de bal weg. Klungelig pakt Groia de bal. Trossero is nu in balbezit. Boruchowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Boruchowicz schiet op doel. de Manow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

39e minuut.
Longobardo geeft de bal voor. Inworp. Monner met de inworp. Boruchowicz is nu in balbezit. Boruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porteño 60%, Durmstat 40%.
Porteño - Durmstat 0:1

47e minuut.
Angeleri probeert naar een medespeler te passen. Boruchowicz rent richting de bal. Brisotto is nu in balbezit. Boruchowicz rent richting de bal. Boruchowicz haalt uit met een fantastische trap. de Manow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Porteño - Durmstat 0:2

50e minuut.
Trossero probeert de bal aan de voet te houden. Genovesi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trossero. Trossero krijgt een gele kaart. Genovesi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Genovesi kan niet meer verder spelen. Moriconi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Graziosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moriconi is nu in balbezit. Moriconi speelt de bal door. Brisotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisotto draait met de bal, schiet en ... de Manow bokst de bal weg. Brisotto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Porteño - Durmstat 0:3

62e minuut.
Campicelli probeert naar een medespeler te passen. Monner rent richting de bal. Monner geeft de bal voor. Daar is Brisotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brisotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porteño - Durmstat 0:4

64e minuut.
Trossero is nu in balbezit. Trossero met een sublieme pass. Monner speelt de bal door. Brisotto is nu in balbezit. Brisotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De Genaro rent richting de bal. Bagalonni verovert de bal door een tackle van achteren. Bagalonni speelt de bal door. Klungelig pakt Brisotto de bal. Brisotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Graziosi met een snelle inworp. Monner rent richting de bal. Monner passt de bal zonder na te denken. Brisotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porteño 57%, Durmstat 43%.
Porteño - Durmstat 0:4