Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S. D. Logroñes SD Santiago
Defensa 5-3-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
10% Spel op eigen helft 90%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Nicefori passt de bal zonder na te denken. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot passt de bal in één keer door. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. Zalbidegoitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Mamrot de bal onder controle te krijgen. Lucescu rent richting de bal. Lucescu passt de bal met de wreef. Sanniez rent richting de bal. Sanniez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 1:0

16e minuut.
Daar is Yanguela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caballero Herreros probeert naar een medespeler te passen. Stasiuk geeft de bal voor. Sanniez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanniez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
España met een harde bal richting middenveld. Mamrot kopt de bal weg. de la Casa heeft problemen om de bal te vangen. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Domenech Ceballos geeft een hoge lob. Inworp. Maebe met de inworp. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Stasiuk geeft de bal voor. Zalbidegoitia met een sublieme pass. Stasiuk kopt de bal weg. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stasiuk onderschept slim de pass. Stasiuk passt de bal met de wreef. Daar is Lucescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zalbidegoitia trapt de bal weg van het doel. Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Matamala rent richting de bal. Matamala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Domenech Ceballos de bal. Sanniez rent richting de bal. Sanniez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 2:0

34e minuut.
Nicefori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot passt de bal in één keer door. Sanniez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanniez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Yanguela de bal onder controle te krijgen. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot geeft de bal voor. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 3:0

42e minuut.
Daar is Stasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamrot rent richting de bal. Mamrot speelt de bal door. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. D. Logroñes 12%, SD Santiago 88%.
S. D. Logroñes - SD Santiago 4:0

49e minuut.
García Alonso kopt de bal weg. Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk passt de bal in één keer door. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lucescu passt de bal zonder na te denken. Sanniez rent richting de bal. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel. Zalbidegoitia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 5:0

54e minuut.
García Alonso rent richting de bal. Mamrot onderschept slim de pass. Mamrot probeert naar een medespeler te passen. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Zalbidegoitia trapt de bal weg. Kawulok met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanniez de bal. Sanniez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 6:0

58e minuut.
Lucescu rent richting de bal. Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk passt de bal zonder na te denken. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. Zalbidegoitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mamrot probeert naar een medespeler te passen. Maebe is nu in balbezit. Maebe geeft een hoge lob. Sanniez is nu in balbezit. Sanniez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 7:0

62e minuut.
García Alonso passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maebe met een snelle inworp. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot geeft de bal voor. Zalbidegoitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Caballero Herreros is nu in balbezit. Mamrot onderschept slim de pass. Mamrot passt de bal met de wreef. Sanniez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanniez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Maebe heeft problemen om de bal te vangen. de la Casa probeert naar een medespeler te passen. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak geeft een hoge lob. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 8:0

66e minuut.
Matamala rent richting de bal. Matamala met een sublieme pass. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 9:0

67e minuut.
Lucescu passt de bal in één keer door. Maebe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yanguela de bal. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. Zalbidegoitia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is España, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kawulok kopt de bal weg. Maebe heeft problemen om de bal te vangen. Maebe met een sublieme pass. Mamrot heeft problemen om de bal te vangen. Mamrot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
de la Casa rent richting de bal. de la Casa passt de bal met de wreef. Sanniez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanniez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 10:0

76e minuut.
Maebe is nu in balbezit. Maebe geeft de bal voor. Domenech Ceballos kopt de bal weg. Lucescu rent richting de bal. Lucescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 11:0

78e minuut.
Matamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamrot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
España geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stasiuk met de inworp. Mamrot geeft de bal voor. Domenech Ceballos onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kawulok kopt de bal weg. Daar is Caballero Herreros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Lucescu rent richting de bal. Lucescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Maebe kopt de bal weg. Mamrot probeert naar een medespeler te passen. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - SD Santiago 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. D. Logroñes 9%, SD Santiago 91%.
S. D. Logroñes - SD Santiago 12:0