Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guanche Deportivo FC Caraduras
fruc Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Recio probeert naar een medespeler te passen. Diego is nu in balbezit. Pellegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Flamarique bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamarique haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Segura Robaina kopt de bal weg. Diego bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Flamarique is nu in balbezit. Paradas Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flamarique is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baravalle met een snel genomen vrije trap. Fernando Klimowicz kopt de bal weg. Daar is Pellegrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellegrino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Morís probeert naar een medespeler te passen. Flamarique is nu in balbezit. Flamarique probeert naar een medespeler te passen. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 1:0

19e minuut.
Recio geeft een lange en hoge pass. Fernando Klimowicz kopt de bal weg. Flamarique is nu in balbezit. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 2:0

21e minuut.
Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino passt de bal met de wreef. Flamarique met een sublieme pass. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 3:0

26e minuut.
Flamarique verovert de bal door een tackle van achteren. Flamarique passt de bal met de wreef. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 4:0

28e minuut.
Pellegrino passt de bal zonder na te denken. Baravalle rent richting de bal. Paradas Romero is nu in balbezit. Baravalle onderschept slim de pass. Baravalle geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 5:0

39e minuut.
Fernando Klimowicz rent richting de bal. Klungelig pakt Fernando Klimowicz de bal. Fernando Klimowicz passt de bal in één keer door. Pellegrino rent richting de bal. Pellegrino schiet op doel. Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guanche Deportivo 28%, FC Caraduras 72%.
Guanche Deportivo - FC Caraduras 6:0

47e minuut.
Morís passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pellegrino de bal. Pellegrino passt de bal met de wreef. Fernando Klimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Fernando Klimowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dorado Bielsa passt de bal zonder na te denken. Recio rent richting de bal. Recio geeft een hoge lob. Flamarique bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamarique geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aparicio kopt de bal weg. Flamarique heeft problemen om de bal te vangen. Flamarique met een sublieme pass. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Flamarique bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamarique speelt de bal door. Klungelig pakt Fernando Klimowicz de bal. Fernando Klimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 7:0

80e minuut.
Recio passt de bal in één keer door. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz speelt de bal door. Flamarique bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamarique haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Albisbeascoechea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flamarique de bal. Paradas Romero is nu in balbezit. Flamarique onderschept slim de pass. Flamarique schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guanche Deportivo 23%, FC Caraduras 77%.
Guanche Deportivo - FC Caraduras 8:0