Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baskonia Aitorcitoxx
433 W Tactiek skilled dream
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubicki passt de bal in één keer door. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales draait met de bal, schiet en ... Cieśliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kollane heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Aitorcitoxx 1:0

11e minuut.
Jaso Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales is nu in balbezit. Jaso Delgado rent richting de bal. Nogales rent richting de bal. Nogales draait met de bal, schiet en ... Cieśliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Droesbeke rent richting de bal. Droesbeke passt de bal zonder na te denken. Descarga geeft een lange en hoge pass. Merta bereikt de bal nog maar net als eerste. Merta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Maricescu is nu in balbezit. Nogales onderschept slim de pass. Jaso Delgado rent richting de bal. Nogales is nu in balbezit. Nogales haalt uit met een fantastische trap. Cieśliński bokst de bal weg.

35e minuut.
Poser kopt de bal weg. Descarga geeft de bal voor. Nogales probeert de bal met de borst te controleren. Nogales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Aitorcitoxx 2:0

38e minuut.
Relmuantv passt de bal in één keer door. Droesbeke is nu in balbezit. Droesbeke met een sublieme pass. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... Cervantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baskonia 39%, Aitorcitoxx 61%.
Baskonia - Aitorcitoxx 2:0

48e minuut.
Cinpoeru geeft de bal voor. Kubicki met een sublieme pass. Nogales rent richting de bal. Jaso Delgado rent richting de bal. Jaso Delgado schiet op doel. Paal! Nogales rent richting de bal. Nogales draait met de bal, schiet en ... Cieśliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Nogales kopt de bal weg. Relmuantv rent richting de bal. Met opzet legt Kubicki zijn tegenspeler op de grond. Kubicki krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Lascu probeert de bal aan de voet te houden. Kubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubicki passt de bal in één keer door. Merta is nu in balbezit. Merta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cieśliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Maricescu probeert naar een medespeler te passen. Droesbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Droesbeke probeert naar een medespeler te passen. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cervantes bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Giorgi geeft een lange en hoge pass. Merta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sánchez de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Nogales rent richting de bal. Nogales haalt uit met een fantastische trap. Cieśliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Aitorcitoxx 3:0

83e minuut.
Nogales passt de bal met de wreef. Daar is Jaso Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaso Delgado speelt de bal door. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales draait met de bal, schiet en ... Cieśliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kubicki passt de bal met de wreef. Jaso Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Jaso Delgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nogales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Aitorcitoxx 4:0

90e minuut.
Merta passt de bal met de wreef. Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales verovert de bal door een tackle van achteren. Nogales schiet op doel. Cieśliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baskonia 45%, Aitorcitoxx 55%.
Baskonia - Aitorcitoxx 4:0