Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Logbruck team aupalega
ddd Tactiek 343
39% Balbezit 61%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.8 gemiddelde waardering 31.8
weak Schieten good
average Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Abadexo rent richting de bal. Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak speelt de bal door. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ... Martí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palladini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Logbruck team - aupalega 0:1

4e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Estéfano is nu in balbezit. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Palladini is nu in balbezit. Palladini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Palladini met een sublieme pass. Vágvölgyi rent richting de bal. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak schiet op doel. Vágvölgyi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Infantes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Culebras komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Pyra met een sublieme pass. Daar is Bernocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernocchi geeft een hoge lob. Palladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Palladini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Herráiz rent richting de bal. Delibasic is nu in balbezit. Herráiz verovert de bal door een tackle van achteren. Herráiz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logbruck team 61%, aupalega 39%.
Logbruck team - aupalega 0:1

47e minuut.
Pyra met een sublieme pass. Vágvölgyi rent richting de bal. Zwierzak rent richting de bal. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mesiano passt de bal zonder na te denken. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi met een sublieme pass. Palladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Palladini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak passt de bal met de wreef. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ... Martí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Logbruck team - aupalega 0:2

66e minuut.
Abadexo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dévora met een snelle inworp. Palladini geeft een lange en hoge pass. Zwierzak springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Aranzábal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras passt de bal in één keer door. Martínez Doblás bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Doblás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak speelt de bal door. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Logbruck team - aupalega 0:3

86e minuut.
Culebras probeert naar een medespeler te passen. Palladini is nu in balbezit. Palladini passt de bal zonder na te denken. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logbruck team 60%, aupalega 40%.
Logbruck team - aupalega 0:3