Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Springfield Atoms Villarreal.CF
Al_Atakerrrllll Tactiek vac433
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
41.6 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen good


7e minuut.
Espín kopt de bal weg. Verbraken heeft problemen om de bal te vangen. van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Pinola de bal. Dhondt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado Marín begaat een overtreding. Jurado Marín krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Paz Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz Cruz passt de bal zonder na te denken. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cañizares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paz Cruz. Cañizares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paz Cruz probeert naar een medespeler te passen. Nadal Martorell komt bij de bal en schiet. Faulkner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Villarreal.CF 1:0

32e minuut.
van Nelle is nu in balbezit. van Nelle geeft een lange en hoge pass. Luque rent richting de bal. Luque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Villarreal.CF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Springfield Atoms 43%, Villarreal.CF 57%.
Springfield Atoms - Villarreal.CF 2:0

51e minuut.
Jurado Marín probeert naar een medespeler te passen. Kürtösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtösi geeft een hoge lob. Zincir is nu in balbezit. Zincir haalt uit met een fantastische trap. Krzyszałowicz bokst de bal weg.

56e minuut.
García Salgado rent richting de bal. Marză onderschept slim de pass. Marză geeft een lange en hoge pass. Luque rent richting de bal. Luque draait met de bal, schiet en ... Faulkner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Aganzo Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aganzo Méndez geeft een lange en hoge pass. Verbraken probeert de bal aan de voet te houden. van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Villarreal.CF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Springfield Atoms 44%, Villarreal.CF 56%.
Springfield Atoms - Villarreal.CF 3:0