Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Springfield Atoms Woolfers F.C.
Frente Bokerón Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.5 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Nelle rent richting de bal. van Nelle geeft een hoge lob. Cañizares springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Aranzábal Alkorta trapt de bal weg. Inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Valbuena trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez-Cano met een snelle inworp. Klungelig pakt van Nelle de bal. van Nelle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Casadevall bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacón. Chacón krijgt een gele kaart. Luque is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gómez-Cano met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Luque rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranzábal Alkorta. Luque is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López met een snel genomen vrije trap. Daar is Vicente Rico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañizares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Woolfers F.C. 1:0

25e minuut.
van Nelle is nu in balbezit. van Nelle met een sublieme pass. Cañizares rent richting de bal. Cañizares draait met de bal, schiet en ... Valbuena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Woolfers F.C. 2:0

27e minuut.
Luque rent richting de bal. van Nelle rent richting de bal. van Nelle geeft een lange en hoge pass. Cañizares rent richting de bal. Cañizares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Woolfers F.C. 3:0

32e minuut.
van Nelle schiet op doel. Vicente Rico heeft problemen om de bal te vangen. Cañizares is nu in balbezit. Cañizares haalt uit met een fantastische trap. Valbuena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Woolfers F.C. 4:0

35e minuut.
Vicente Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Rico met een sublieme pass. Klungelig pakt Luque de bal. Luque haalt uit met een fantastische trap. Valbuena probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Cañizares rent richting de bal. Cañizares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Woolfers F.C. 5:0

43e minuut.
van Nelle passt de bal in één keer door. Cañizares rent richting de bal. Cañizares schiet op doel. Valbuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Aranzábal Alkorta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Woolfers F.C. 6:0

44e minuut.
van Nelle speelt de bal door. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque passt de bal zonder na te denken. Cañizares is nu in balbezit. Cañizares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Springfield Atoms 14%, Woolfers F.C. 86%.
Springfield Atoms - Woolfers F.C. 6:0

46e minuut.
Agirretxe Arruti komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Luque rent richting de bal. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Rico onderschept slim de pass. Luque is nu in balbezit. Luque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rodríguez Lanza komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Luque is nu in balbezit. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mohedo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coira met de inworp. Millar rent richting de bal. Millar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. García Cayón stond buitenspel. Krzyszałowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aranzábal Alkorta de bal onder controle te krijgen. Paal!

64e minuut.
Urzanqui is nu in balbezit. Coira begaat een overtreding. Urzanqui raakt geblesseerd tijdens het duel. Coira speelt de bal door. Urzanqui met een snel genomen vrije trap. Luque rent richting de bal. Luque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza probeert naar een medespeler te passen. Vicente Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gómez-Cano geeft de bal voor. Lay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt López zijn tegenspeler op de grond. López krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Bedía de bal. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque draait met de bal, schiet en ... Aranzábal Alkorta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Valbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lay geeft de bal voor. Krzyszałowicz met een sublieme pass. Daar is Luque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque rent richting de bal. Luque speelt de bal door. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti draait met de bal, schiet en ... Valbuena bokst de bal weg.

86e minuut.
Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Rodríguez Lanza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aranzábal Alkorta de bal. Luque is nu in balbezit. Luque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Valbuena trapt de bal weg. Coira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urzanqui. Urzanqui krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Aparicio passt de bal met de wreef. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López passt de bal met de wreef. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - Woolfers F.C. 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Springfield Atoms 40%, Woolfers F.C. 60%.
Springfield Atoms - Woolfers F.C. 7:0