Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid CF 1902 Bouzas
352 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 13.6
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Japón Sevilla passt de bal in één keer door. García Suárez speelt de bal door. Orriols heeft problemen om de bal te vangen. Japón Sevilla rent richting de bal. Japón Sevilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Priego geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Langhe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Japón Sevilla rent richting de bal. Japón Sevilla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Japón Sevilla met een sublieme pass. Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovecký draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rodríguez Álvarez rent richting de bal. Azpilikueta onderschept slim de pass. Azpilikueta probeert naar een medespeler te passen. García Villar is nu in balbezit. García Villar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Japón Sevilla is nu in balbezit. Martínez Núñez onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Japón Sevilla. Japón Sevilla krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Azpilikueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Villar rent richting de bal. Rodríguez Álvarez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodríguez Álvarez krijgt een gele kaart.

40e minuut.
De Langhe geeft de bal voor. Klungelig pakt Priego de bal. Ostrovecký onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Langhe zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ostrovecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid CF 1902 - Bouzas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid CF 1902 29%, Bouzas 71%.
Real Madrid CF 1902 - Bouzas 1:0

63e minuut.
Japón Sevilla passt de bal met de wreef. Ostrovecký heeft problemen om de bal te vangen. Ostrovecký probeert naar een medespeler te passen. Lombardo rent richting de bal. Lombardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid CF 1902 36%, Bouzas 64%.
Real Madrid CF 1902 - Bouzas 1:0