Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragonborns Bizkaia F.C.
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Escribano rent richting de bal. Escribano geeft een hoge lob. Daar is Fernández Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belman is nu in balbezit. Belman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Escribano met een snelle inworp. Pesarrodona met een sublieme pass. Fernández Iglesias is nu in balbezit. Viñuela is nu in balbezit. Viñuela haalt uit met een fantastische trap. Doval bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - Bizkaia F.C. 0:1

39e minuut.
Pesarrodona kopt de bal weg. Belman bereikt de bal nog maar net als eerste. Belman speelt de bal door. de Andrés bereikt de bal nog maar net als eerste. de Andrés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonborns 62%, Bizkaia F.C. 38%.
Dragonborns - Bizkaia F.C. 0:1

54e minuut.
de Andrés is nu in balbezit. Macías verovert de bal door een tackle van achteren. Macías geeft een lange en hoge pass. Escribano rent richting de bal. Escribano geeft de bal voor. Doval bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Elezkano probeert naar een medespeler te passen. Hornos is nu in balbezit. Hornos probeert naar een medespeler te passen. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Moreno draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hornos rent richting de bal. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles probeert naar een medespeler te passen. Pesarrodona rent richting de bal. Pesarrodona geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pesarrodona met een sublieme pass. de Andrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Méndez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sánchez Méndez krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Bousoño rent richting de bal. Giner onderschept slim de pass. Giner probeert naar een medespeler te passen. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Moreno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Doeltrap. Guayre trapt de bal weg van het doel. Viñuela kopt de bal weg. de Andrés bereikt de bal nog maar net als eerste. de Andrés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonborns 48%, Bizkaia F.C. 52%.
Dragonborns - Bizkaia F.C. 0:1