Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Jamón Dragonborns
442.1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Wiercipięta speelt de bal door. Przybysz rent richting de bal. Przybysz passt de bal in één keer door. André rent richting de bal. André schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doval trapt de bal weg. Fernández Iglesias kopt de bal weg. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ... Doval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
das Graças kopt de bal weg. Klungelig pakt Elezkano de bal. Przybysz speelt de bal door. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kotwicz neemt de hoekschop. Przybysz probeert de bal met de borst te controleren. André is nu in balbezit. André haalt uit met een fantastische trap. Bonfill probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kotwicz zal de hoekschop nemen. das Graças is nu in balbezit. das Graças schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Przybysz passt de bal zonder na te denken. Kotwicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz speelt de bal door. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doval met een harde bal richting middenveld. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal met de wreef. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
das Graças passt de bal in één keer door. André rent richting de bal. André schiet op doel. Bonfill probeert de bal aan de voet te houden. Doval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 1:0

11e minuut.
Hornos met een sublieme pass. Sánchez Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. das Graças krijgt een gele kaart. Sánchez Méndez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez Méndez met een snel genomen vrije trap. Campos met een sublieme pass. André rent richting de bal. André met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Doval trapt de bal weg van het doel. Kotwicz rent richting de bal. Kotwicz passt de bal zonder na te denken. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wiercipięta kopt de bal weg. das Graças is nu in balbezit. das Graças passt de bal in één keer door. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 2:0

25e minuut.
Kotwicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz passt de bal met de wreef. Campos probeert naar een medespeler te passen. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 3:0

28e minuut.
Campos kopt de bal weg. Fernández Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bonfill de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doval probeert naar een medespeler te passen. Wiercipięta kopt de bal weg. André is nu in balbezit. André schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Giner kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kotwicz zal de hoekschop nemen. das Graças rent richting de bal. das Graças draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Kotwicz met de inworp. Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta geeft een lange en hoge pass. André maakt een snoekduik en kopt de bal. Doval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 4:0

35e minuut.
Elezkano is nu in balbezit. das Graças onderschept slim de pass. das Graças passt de bal zonder na te denken. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Campos speelt de bal door. André is nu in balbezit. Bonfill rent richting de bal. André verovert de bal door een tackle van achteren. André draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 5:0

39e minuut.
André speelt de bal door. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz probeert naar een medespeler te passen. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 6:0

41e minuut.
Przybysz verovert de bal door een tackle van achteren. Przybysz probeert naar een medespeler te passen. das Graças is nu in balbezit. das Graças schiet op doel. Doval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 13%, Dragonborns 87%.
West Jamón - Dragonborns 7:0

48e minuut.
Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos probeert naar een medespeler te passen. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz rent richting de bal. Kotwicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Przybysz speelt de bal door. Kotwicz heeft problemen om de bal te vangen. Kotwicz probeert naar een medespeler te passen. das Graças is nu in balbezit. das Graças draait met de bal, schiet en ... Doval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Kotwicz is nu in balbezit. Kotwicz passt de bal zonder na te denken. das Graças is nu in balbezit. das Graças schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Doval trapt de bal weg. Kotwicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz geeft een lange en hoge pass. Doval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Menéndez Candela passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos speelt de bal door. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Doeltrap. Doval trapt de bal weg. Wiercipięta kopt de bal weg. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. das Graças is nu in balbezit. das Graças draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 8:0

75e minuut.
Sánchez Méndez geeft een lange en hoge pass. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivalinenkovas verovert de bal door een tackle van achteren. Ivalinenkovas geeft een hoge lob. Kotwicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 9:0

77e minuut.
Campos passt de bal met de wreef. André bereikt de bal nog maar net als eerste. Giner is nu in balbezit. André onderschept slim de pass. André draait met de bal, schiet en ... Doval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz geeft een lange en hoge pass. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ... Paal! Doval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Buitenspel voor André. Goede buitenspelval van de verdediging. Bonfill maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kotwicz kopt de bal weg. André rent richting de bal. André schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 10:0

87e minuut.
Sánchez Méndez rent richting de bal. das Graças onderschept slim de pass. das Graças passt de bal zonder na te denken. Przybysz rent richting de bal. Przybysz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Dragonborns 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 23%, Dragonborns 77%.
West Jamón - Dragonborns 11:0