Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ROCAFORT CF K
352 Tactiek 1
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.3 gemiddelde waardering 52.2
solid Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
López Quirós kopt de bal weg. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev rent richting de bal. Cesar verovert de bal door een tackle van achteren. Cesar schiet op doel. Januszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Oniṣoarã speelt de bal door. Ögmundarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Basabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos onderschept slim de pass. Danaos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Debota probeert naar een medespeler te passen. López Quirós rent richting de bal. López Quirós passt de bal in één keer door. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar draait met de bal, schiet en ... Januszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cruz Carretero speelt de bal door. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev passt de bal met de wreef. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ROCAFORT 63%, CF K 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.ROCAFORT - CF K 0:0

49e minuut.
Liberata geeft een hoge lob. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal passt de bal met de wreef. López Quirós rent richting de bal. López Quirós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dunev geeft een hoge lob. Inworp. Cabeza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarreal geeft een lange en hoge pass. Januszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Belkondirov is nu in balbezit. Mola verovert de bal door een tackle van achteren. Mola passt de bal met de wreef. Daar is Cruz Carretero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz Carretero geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Shterev kopt de bal weg. Klungelig pakt Villarreal de bal. Villarreal met een sublieme pass. López Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós draait met de bal, schiet en ... Januszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CF K 0:1

84e minuut.
Villarreal met een sublieme pass. Debota met een sublieme pass. Cesar rent richting de bal. Cesar draait met de bal, schiet en ... Januszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ROCAFORT 64%, CF K 36%.
F.C.ROCAFORT - CF K 0:1