Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinho FC PokioMemes
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Fernández Bonillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beltrán de bal. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinho FC - PokioMemes 1:0

8e minuut.
Lombardero geeft de bal voor. Fernández Hernández kopt de bal weg. Caparrós probeert de bal aan de voet te houden. Sánchez Duque is nu in balbezit. Sánchez Duque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Irazusta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra passt de bal in één keer door. Gutiérrez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Hernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Caparrós rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez Hernández. Caparrós raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Hernández met een snel genomen vrije trap. Lombardero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Duque onderschept slim de pass. Sánchez Duque haalt uit met een fantastische trap. Olloquiegui probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noriega rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinho FC - PokioMemes 1:1

22e minuut.
Figueiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caparrós verovert de bal door een tackle van achteren. Caparrós passt de bal zonder na te denken. Sánchez Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Duque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra rent richting de bal. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán schiet op doel. Yeste Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Roger is nu in balbezit. Roger geeft de bal voor. Murias kopt de bal weg. Beltrán rent richting de bal. Beltrán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinho FC - PokioMemes 2:1

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yeste Navarro trapt de bal weg van het doel. Figueiras kopt de bal weg. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinho FC - PokioMemes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinho FC 43%, PokioMemes 57%.
Dinho FC - PokioMemes 3:1

46e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. González Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán rent richting de bal. Beltrán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Figueiras passt de bal in één keer door. Saavedra is nu in balbezit. Fernández Hernández begaat een overtreding. Fernández Hernández krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Yeste Navarro trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sada met een snelle inworp. Saavedra probeert de bal met de borst te controleren. Saavedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tornavaca Fernández met een harde bal richting middenveld. Lombardero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardero passt de bal met de wreef. Saavedra rent richting de bal. Saavedra draait met de bal, schiet en ... Yeste Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardero onderschept slim de pass. Lombardero speelt de bal door. Beltrán rent richting de bal. Beltrán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Sánchez Fuentes kopt de bal weg. Fernández Bonillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiras rent richting de bal. Caparrós verovert de bal door een tackle van achteren. Caparrós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Yeste Navarro trapt de bal weg van het doel. Gutiérrez Hernández kopt de bal weg. Garcés heeft problemen om de bal te vangen. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán draait met de bal, schiet en ... Yeste Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Fernández Bonillo kopt de bal weg. Fernández Hernández is nu in balbezit. Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Garcés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinho FC 41%, PokioMemes 59%.
Dinho FC - PokioMemes 3:1