Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ROCAFORT PokioMemes
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 20.6
formidable Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
González Díaz is nu in balbezit. Wriedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wriedt speelt de bal door. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 1:0

4e minuut.
Múgika rent richting de bal. Kalajdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kalajdžić passt de bal in één keer door. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Murias met de inworp. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Caparrós verovert de bal door een tackle van achteren. Caparrós geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Januszewski met een harde bal richting middenveld. Wriedt met een sublieme pass. Danaos is nu in balbezit. Danaos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 2:0

8e minuut.
Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov geeft een lange en hoge pass. Daar is Danaos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danaos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 3:0

14e minuut.
Polyakov is nu in balbezit. Polyakov geeft de bal voor. Danaos heeft problemen om de bal te vangen. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Danaos is nu in balbezit. Danaos haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 4:0

16e minuut.
Wriedt passt de bal met de wreef. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić probeert naar een medespeler te passen. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 5:0

24e minuut.
Wriedt met een sublieme pass. Danaos probeert de bal met de borst te controleren. Kalajdžić speelt de bal door. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 6:0

26e minuut.
Polyakov speelt de bal door. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov probeert naar een medespeler te passen. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 7:0

30e minuut.
Malagón rent richting de bal. Malagón geeft een lange en hoge pass. Morant geeft een lange en hoge pass. Shterev kopt de bal weg. Kalajdžić geeft de bal voor. Yeste Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Danaos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danaos passt de bal in één keer door. Morant bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov onderschept slim de pass. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 8:0

34e minuut.
Wriedt probeert de bal met de borst te controleren. Wriedt met een sublieme pass. Kalajdžić speelt de bal door. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov schiet op doel. Yeste Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Polyakov rent richting de bal. Polyakov passt de bal in één keer door. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Wriedt probeert naar een medespeler te passen. Polyakov is nu in balbezit. Polyakov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belkondirov de bal. Belkondirov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ROCAFORT 24%, PokioMemes 76%.
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 8:0

56e minuut.
Daar is González Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roger rent richting de bal. Danaos onderschept slim de pass. Danaos haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 9:0

58e minuut.
Kalajdžić rent richting de bal. Kalajdžić speelt de bal door. Danaos rent richting de bal. Danaos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 10:0

62e minuut.
Shterev is nu in balbezit. Shterev speelt de bal door. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić is nu in balbezit. Kalajdžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sánchez Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov geeft een hoge lob. Danaos rent richting de bal. Danaos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Shterev is nu in balbezit. Shterev probeert naar een medespeler te passen. Wriedt is nu in balbezit. Wriedt geeft een hoge lob. Belkondirov springt en kopt de bal. Yeste Navarro bokst de bal weg.

77e minuut.
Shterev passt de bal in één keer door. Wriedt rent richting de bal. Wriedt probeert naar een medespeler te passen. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 11:0

85e minuut.
Murias met een snelle inworp. Malagón probeert naar een medespeler te passen. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 12:0

89e minuut.
Malagón passt de bal met de wreef. Danaos is nu in balbezit. Danaos passt de bal in één keer door. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro bokst de bal weg. Kalajdžić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ROCAFORT 19%, PokioMemes 81%.
F.C.ROCAFORT - PokioMemes 12:0