Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:58
  • Competitiewedstrijd: IV División.08
  • Stadion: K Förum
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9882
CF K Tresham
1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruz Carretero met een snelle inworp. Debota speelt de bal door. Cesar heeft problemen om de bal te vangen. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Tresham 1:0

7e minuut.
Juez heeft problemen om de bal te vangen. Juez speelt de bal door. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar schiet op doel. Negredo Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cabeza is nu in balbezit. Cabeza geeft een hoge lob. Cesar is nu in balbezit. Cesar haalt uit met een fantastische trap. Chico probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Tresham 2:0

12e minuut.
Cabeza geeft de bal voor. Negredo Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz Carretero kopt de bal weg. Daar is Cesar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Cesar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesar speelt de bal door. López Quirós heeft problemen om de bal te vangen. López Quirós draait met de bal, schiet en ... Negredo Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Debota geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sánchez Benítez de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cruz Carretero zal de hoekschop nemen. López Quirós maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
López Quirós passt de bal zonder na te denken. Negredo Sánchez is nu in balbezit. Negredo Sánchez geeft een hoge lob. Cesar is nu in balbezit. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Tresham 3:0

27e minuut.
Negredo Sánchez geeft een hoge lob. Inworp. Cabeza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Juez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juez geeft een lange en hoge pass. Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cesar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Tresham 4:0

32e minuut.
Cabeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cesar de bal. López Quirós is nu in balbezit. López Quirós schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Debota passt de bal met de wreef. Cruz Carretero is nu in balbezit. Cruz Carretero passt de bal in één keer door. Cesar is nu in balbezit. Cesar draait met de bal, schiet en ... Chico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Tresham 5:0

45e minuut.
Juez geeft een lange en hoge pass. Sánchez Benítez rent richting de bal. Cesar verovert de bal door een tackle van achteren. Cesar haalt uit met een fantastische trap. Chico werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is López Quirós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Quirós schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF K 17%, Tresham 83%.
CF K - Tresham 5:0

46e minuut.
Cesar passt de bal in één keer door. López Quirós rent richting de bal. López Quirós passt de bal in één keer door. Cesar is nu in balbezit. Cesar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Negredo Sánchez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juez met de inworp. Cabeza is nu in balbezit. Cabeza geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Juez geeft een hoge lob. Cesar kopt de bal weg. López Quirós heeft problemen om de bal te vangen. López Quirós schiet op doel. Negredo Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cesar is nu in balbezit. Cesar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Tresham 6:0

53e minuut.
Parralejo passt de bal in één keer door. Guarrotxena met een sublieme pass. Klungelig pakt Lopetegui de bal. Cesar verovert de bal door een tackle van achteren. Cesar draait met de bal, schiet en ... Chico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Chico met een sublieme pass. Juez kopt de bal weg. López Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós schiet op doel. Na een snelle pass probeert Negredo Sánchez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Guarrotxena is nu in balbezit. Guarrotxena geeft een hoge lob. Oniṣoarã geeft de bal voor. Cesar rent richting de bal. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Juez kopt de bal weg. Berizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós met een sublieme pass. Cesar rent richting de bal. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Negredo Sánchez geeft de bal voor. Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola geeft een lange en hoge pass. Juez kan de bal niet met de borst controleren. Juez geeft een lange en hoge pass. Paal!

69e minuut.
Cruz Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Debota rent richting de bal. Debota met een sublieme pass. Cesar is nu in balbezit. Cesar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Sánchez Benítez trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruz Carretero met de inworp. Debota rent richting de bal. Debota geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Tresham 7:0

73e minuut.
Cabeza neemt de hoekschop. Guarrotxena probeert de bal met de borst te controleren. López Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós haalt uit met een fantastische trap. Chico probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chico probeert naar een medespeler te passen. Debota kopt de bal weg. Negredo Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós verovert de bal door een tackle van achteren. López Quirós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Tresham 8:0

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Sánchez Benítez de bal onder controle te krijgen. Debota geeft een hoge lob. Daar is Revert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Debota rent richting de bal. Debota geeft een hoge lob. Negredo Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Cesar is nu in balbezit. Cesar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Lopetegui de bal. Cruz Carretero geeft een lange en hoge pass. López Quirós kopt de bal weg. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar schiet op doel. Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Tresham 9:0

87e minuut.
Berizzo rent richting de bal. Berizzo met een sublieme pass. Lopetegui is nu in balbezit. Cesar verovert de bal door een tackle van achteren. Cesar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Tresham 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF K 16%, Tresham 84%.
CF K - Tresham 10:0