Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vino Manchego FC JEFF
532 Tactiek Just Married
66% Balbezit 34%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 29.1
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Macek is nu in balbezit. Macek geeft een hoge lob. Ljubibratić controleert de bal met de borst. Constante is nu in balbezit. Constante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Macek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Parés de bal. Wiktorski geeft een hoge lob. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Macek geeft de bal voor. Daar is Cercel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Criciúma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - FC JEFF 1:0

22e minuut.
Cercel rent richting de bal. Martínez Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Acosta passt de bal zonder na te denken. Karwan rent richting de bal. Karwan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cercel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Acosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karwan rent richting de bal. Karwan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cadena de bal. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - FC JEFF 2:0

35e minuut.
Constante passt de bal zonder na te denken. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek geeft een lange en hoge pass. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Martínez Acosta is nu in balbezit. Martínez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Wiktorski geeft een lange en hoge pass. Ziemiański heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Criciúma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kuraś passt de bal zonder na te denken. Daar is Karwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karwan passt de bal met de wreef. Martínez Acosta rent richting de bal. Martínez Acosta geeft een hoge lob. Criciúma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - FC JEFF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vino Manchego 32%, FC JEFF 68%.
Vino Manchego - FC JEFF 3:0

46e minuut.
Maden speelt de bal door. Garea speelt de bal door. Klungelig pakt Cercel de bal. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Martínez Acosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Constante rent richting de bal. Constante geeft een hoge lob. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Criciúma bokst de bal weg.

74e minuut.
Martínez Acosta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhiqun komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Wiktorski passt de bal met de wreef. Macek probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Criciúma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vino Manchego - FC JEFF 4:0

84e minuut.
Zhiqun passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Niewczas de bal onder controle te krijgen. Rekanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański onderschept slim de pass. Ziemiański schiet op doel. Criciúma bokst de bal weg.

88e minuut.
Rekanović rent richting de bal. Rekanović passt de bal met de wreef. Niewczas heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vino Manchego 25%, FC JEFF 75%.
Vino Manchego - FC JEFF 4:0