Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patitos Fc bukaneros legends
siu Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 19.8
solide Schieten waardeloos
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Buerg passt de bal in één keer door. Villarreal rent richting de bal. Villarreal passt de bal met de wreef. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Gruda onderschept slim de pass. Gruda geeft een hoge lob. Buerg is nu in balbezit. Buerg draait met de bal, schiet en ... Mangas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Acebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Acebal speelt de bal door. Palomo is nu in balbezit. Palomo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - bukaneros legends 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Buerg de bal. Buerg geeft de bal voor. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda schiet op doel. Lardín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
patitos Fc - bukaneros legends 1:1

14e minuut.
Konde verovert de bal door een tackle van achteren. Konde met een sublieme pass. Nieto Cortés speelt de bal door. Palomo rent richting de bal. Palomo schiet op doel. Pladevall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beato is nu in balbezit. Beato geeft de bal voor. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal schiet op doel. Lardín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - bukaneros legends 2:1

17e minuut.
Gruda met een sublieme pass. Vaqueriza is nu in balbezit. Vaqueriza passt de bal zonder na te denken. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - bukaneros legends 3:1

21e minuut.
Ribeira geeft de bal voor. Gruda kopt de bal weg. Hermosín heeft problemen om de bal te vangen. Villarreal rent richting de bal. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Villarreal passt de bal met de wreef. Vaqueriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaqueriza geeft een hoge lob. Gruda rent richting de bal. Gruda geeft een lange en hoge pass. Lardín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villarreal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - bukaneros legends 4:1

24e minuut.
Ribeira passt de bal in één keer door. Vaqueriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaqueriza probeert naar een medespeler te passen. Buerg rent richting de bal. Buerg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Beato rent richting de bal. Beato geeft een hoge lob. Silvoso heeft problemen om de bal te vangen. Buerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buerg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

32e minuut.
Junqueras met een sublieme pass. Vaqueriza rent richting de bal. Vaqueriza probeert naar een medespeler te passen. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bartrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés met een sublieme pass. Gruda met een sublieme pass. Villarreal rent richting de bal. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Garai Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras onderschept slim de pass. Buerg is nu in balbezit. Buerg schiet op doel. Mangas probeert de bal aan de voet te houden. Lardín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patitos Fc 35%, bukaneros legends 65%.
patitos Fc - bukaneros legends 4:1

46e minuut.
Palomo passt de bal zonder na te denken. Daar is Silvoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buerg verovert de bal door een tackle van achteren. Villarreal rent richting de bal. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - bukaneros legends 5:1

60e minuut.
Garai Martínez is nu in balbezit. Llorens onderschept slim de pass. Llorens passt de bal zonder na te denken. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mangas onderschept slim de pass. Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda passt de bal met de wreef. Junqueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - bukaneros legends 6:1

72e minuut.
Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda geeft een hoge lob. Buerg heeft problemen om de bal te vangen. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - bukaneros legends 7:1

79e minuut.
Silvoso passt de bal met de wreef. Acebal geeft een hoge lob. Beato rent richting de bal. Palomo onderschept slim de pass. Palomo haalt uit met een fantastische trap. Pladevall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - bukaneros legends 7:2

80e minuut.
Bartrés rent richting de bal. Bartrés speelt de bal door. Daar is Garai Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
patitos Fc - bukaneros legends 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patitos Fc 43%, bukaneros legends 57%.
patitos Fc - bukaneros legends 8:2