Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Palmas U.D. Leopardos CF
XenoVerseX4 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
36.8 gemiddelde waardering 20
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki passt de bal zonder na te denken. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna geeft een lange en hoge pass. Byrd springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 1:0

5e minuut.
Ferré is nu in balbezit. Torricelli verovert de bal door een tackle van achteren. Torricelli passt de bal met de wreef. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 2:0

14e minuut.
Doblas Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa onderschept slim de pass. Pérez Checa met een sublieme pass. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 3:0

16e minuut.
Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd probeert naar een medespeler te passen. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ... Gurpegi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 4:0

20e minuut.
Klungelig pakt Byrd de bal. Byrd met een sublieme pass. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 5:0

21e minuut.
Pérez Rodrigo kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Torricelli stond buitenspel. Pérez Alvite neemt vlug de vrije trap. Tuomijoki heeft problemen om de bal te vangen. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 6:0

22e minuut.
Klungelig pakt Los Arcos de bal. Mínguez is nu in balbezit. Byrd onderschept slim de pass. Byrd draait met de bal, schiet en ... Gurpegi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 7:0

27e minuut.
Mosna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doblas Santana de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mosna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pérez Checa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Martínez Arango passt de bal zonder na te denken. Buitenspel voor Razquin. Goede buitenspelval van de verdediging. Law maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap. Gurpegi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mosna controleert de bal met de borst. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa is nu in balbezit. Pérez Checa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 8:0

30e minuut.
Mosna onderschept slim de pass. Mosna speelt de bal door. Byrd is nu in balbezit. Byrd passt de bal zonder na te denken. Tuomijoki met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pérez Checa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 9:0

31e minuut.
Torricelli rent richting de bal. Torricelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quintanilla de bal. Byrd is nu in balbezit. Byrd haalt uit met een fantastische trap. Gurpegi bokst de bal weg.

32e minuut.
Salmerón geeft een hoge lob. Inworp. Byrd met de inworp. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Los Arcos met een harde bal richting middenveld. Law kopt de bal weg. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré geeft een lange en hoge pass. Byrd kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ferré is nu in balbezit. Ferré geeft de bal voor. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna geeft een lange en hoge pass. Tuomijoki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Salmerón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap. Gurpegi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 10:0

37e minuut.
Byrd passt de bal zonder na te denken. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel passt de bal zonder na te denken. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki schiet op doel. Gurpegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 11:0

44e minuut.
Ferré heeft problemen om de bal te vangen. Ferré geeft een hoge lob. Los Arcos heeft problemen om de bal te vangen. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Palmas U.D. 19%, Leopardos CF 81%.
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 12:0

48e minuut.
Engel geeft de bal voor. Los Arcos rent richting de bal. Tuomijoki onderschept slim de pass. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ... Gurpegi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 13:0

50e minuut.
Pérez Checa passt de bal in één keer door. Eriksen geeft de bal voor. Mosna met een sublieme pass. Byrd is nu in balbezit. Byrd draait met de bal, schiet en ... Gurpegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 14:0

51e minuut.
Martínez Arango met een sublieme pass. Daar is Razquin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrd rent richting de bal. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pérez Checa rent richting de bal. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa is nu in balbezit. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mosna met een sublieme pass. Pérez Checa rent richting de bal. Pérez Checa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ferré rent richting de bal. Ferré geeft een lange en hoge pass. Pérez Checa is nu in balbezit. Pérez Checa haalt uit met een fantastische trap. Gurpegi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 15:0

59e minuut.
Ferré speelt de bal door. Mosna heeft problemen om de bal te vangen. Mosna geeft de bal voor. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Byrd geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gurpegi bokst de bal weg. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 16:0

62e minuut.
Klungelig pakt Razquin de bal. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel probeert naar een medespeler te passen. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Razquin is nu in balbezit. Engel rent richting de bal. Engel geeft een lange en hoge pass. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 17:0

68e minuut.
Law onderschept slim de pass. Law geeft een hoge lob. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Byrd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrd passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Buitenspel voor Torricelli. Goede buitenspelval van de verdediging. Pérez Alvite neemt vlug de vrije trap. Pérez Checa kopt de bal weg. Mosna rent richting de bal. Mosna schiet op doel. Gurpegi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mosna neemt de hoekschop. Daar is Los Arcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gurpegi trapt de bal weg van het doel. Razquin kopt de bal weg. Ferré speelt de bal door. Daar is Mosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pérez Checa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Checa haalt uit met een fantastische trap. Salmerón probeert de bal aan de voet te houden. Gurpegi bokst de bal weg.

84e minuut.
Mínguez rent richting de bal. Engel probeert naar een medespeler te passen. Mosna is nu in balbezit. Mosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Palmas U.D. 38%, Leopardos CF 62%.
Las Palmas U.D. - Leopardos CF 18:0